Redactia.ro
Home » Monden » Nikita de România a ieșit din comă! Cum se simte vedeta: ”Mama și-a revenit”

Nikita de România a ieșit din comă! Cum se simte vedeta: ”Mama și-a revenit”

GALERIE FOTO (2)

Nikita de România, pe numele ei real Mihaela Ispas, a fost internată de urgență, zilele trecute, după ce ar fi suferit un infarct în timp ce mergeape stradă. Fiicele acesteia postaseră un mesaj foarte emoționant pe internet și se rugau ca mama lor să-și revină. Ei bine, se pare că rugăciunile li s-au împlinit!

Nikita de România, în comă după un infarct

Fetele Mihaelei Ispas, Cristina și Vanessa, au trăit clipe de coșmar, după ce mama lor a suferit un infarct în timp ce mergea pe stradă. Nikita de România se află de mai bine de 15 ani în Spania, acolo unde a decis să-și continue restul vieții. Vedeta a fost dusă de urgență la Spitalul Regional Universitar din Malaga, unde a stat sub atenția medicilor câteva zile bune. Fiicele acesteia făceau un apel disperat pe internet și se rugau ca mama lor să-și revină.

”Mama e în comă de duminică. Eu, Cristina și Vanessa vă rog să vă rugaţi să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, a fost mesajul scris de fetele Nikitei, pe 3 august.

Care este starea de sănătate a acesteia

Mihaela Ispas se simte mult mai bine și se pare că și-a revenit din comă. Chiar fiicele ei au făcut anunțul pe internet, acolo unde toată lumea s-a bucurat că Nikita de România este mai bine. După toate rugăciunile, Cristina și Vanessa au dat vestea cea bună, mult așteptată de toată lumea: Nikita și-a revenit din comă! „Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc”, au scris fiicele vedetei, pe internet.

Nikita de România este stabilită în Spania de mai bine de 15 ani. Aceasta ar urma să se întoarcă în România, în luna septembrie, însă pentru o scurtă perioadă. Mihaela Ispas a devenit celebră la noi în țară, acum 20 de ani, în urma aparițiilor ei televizate, care făceau furori la vremea respectivă. De 15 ani, aceasta este plecată și stabilită în străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: