Redactia.ro
Home » TV » Nimeni nu o mai recunoaște acum pe Sue Ellen! Prima apariție în public pentru Linda Gray, după pierderea fiului ei

Nimeni nu o mai recunoaște acum pe Sue Ellen! Prima apariție în public pentru Linda Gray, după pierderea fiului ei

GALERIE FOTO (5)

Toți ne-o amintim pe superba Sue Ellen din Dallas, însă puțini am mai putea să o recunoaștem acum. La cei 81 de ani, actrița Linda Gray s-a schimbat foarte mult, mai ales după pierderea fiului ei.

Linda Gray sau Sue Ellen din Dallas, așa cum o știu toți românii care au urmărit celebrul serial al anilor ‘90, a ajuns acum de nerecunoscut. Actrița în vârstă de 81 de ani a fost surprinsă în public pentru prima dată după pierderea fiului ei.

Nimeni nu o mai recunoaște pe Sue Ellen! Prima apariție în public pentru Linda Gray, după pierderea fiului ei

Actriță, regizor și fost model, Linda Gray este în primul rând faimoasă pentru rolul de Sue Ellen Ewing, soția personajului interpretat de Larry Hagman, JR. Ewing.

Linda Gray a jucat rolul de Sue Ellen între 1978 – 1991, atâta vreme cât a rulat celebrul serial Dallas. A mai apărut în mai multe filme de succes. A revenit la rolul de Sue Ellen la fiecare reuniuni legată de Dallas.

Este prima dată când starul din Dallas a ieșit în public de când și-a pierdut fiul. Linda Gray a fost surprinsă la cumpărături aproape de casa ei din California.

Îmbrăcată lejer, Linda a ajuns acum aproape de nerecunoscut, fiind departe de imaginea de divă cu care fanii erau obișnuiți chiar și după Dallas. Cu ochelari puși la ochi şi chipul vizibil îmbătrânit, Linda Gray a fost surprinsă în timp ce plimba un căruț. Anii, dar și durerea cauzată de pierderea fiului ei și-au pus bine amprenta pe celebra actriță.

Celebra actriță își duce viață discretă în suburbia californiană Valencia, loc în care deține o fermă.

Linda Gray și-a pierdut fiul în urmă cu un an

În urmă cu un an, Linda Gray a trecut printr-una dintre cele mai grele cumpene din viața unui părinte. Fiul ei, Jeff Thrasher, a murit la doar 56 de ani.

Despre Jeff Thrasher a lucrat ca director TV și producător. Ultimul său proiect a fost Junior Chef Showdown. A fost producător și pentru The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person. În 2017, a fost regizor pentru Furze World Wonders. În 2015, a lucrat la Vegas Rat Rods.

Linda Gray mai are o fiica de 55 de ani, pe Kehly Sloane, care este căsătorită cu Lance Sloane și care i-a dăruit celebrei Sue Ellen doi nepoței!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: