Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva la o nuntă! „Jurământ pentru fosta nevastă a soțului meu”. Ce i-a spus mireasa

Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva la o nuntă! „Jurământ pentru fosta nevastă a soțului meu”. Ce i-a spus mireasa

Jurământ pentru fosta nevastă

Căsnicia este cel mai important ritual din viața unei femei. Alegerea rochie, inelul strălucitor, machiajul și buchetul din ziua nunții îi provoacă oricărei mirese o stare de emoție și fericire simultană. Este puțin mai complicat pentru cei care se recăsătoresc, dar doar dacă au găsit persoana nepotrivită.

O mireasă cum mai rar se găsește. A făcut declarații pentru fosta nevată a soțului ei

Această mireasă este, cu siguranță, un caz special. Ea nu i-a jurat dragoste numai soțului ei la altar, ci și fostei sale nevestei și fiului lor.

După o relație tumultuoasă, așa cum este, de obicei, cea între fosta și actuala iubită, dar mai ales când este un copil la mijloc, Katie le-a făcut o surpriză de proporții fostei neveste a soțului ei, Casey.

Aceasta a făcut un jurărmânt care i-a făcut pe invitați să lăcrimeze. I-a mulțumit lui Casey, l-a asigurat pe Landon, fiul celor doi, că va avea grijă de tatăl lui, iar lui Jemery i-a promis iubire veșnică.

„Jurământ pentru fosta nevastă a soțului meu”

În primul rând vreau să vă mulțumesc că m-ați acceptat ca prietenă și mi-ați permis să fac parte din viața lui Landon. Promit să fiu o mamă uimitoare pentru fiul tău. Îl voi ghida, învăța și iubi în fiecare zi. Vă iubesc pe toți trei, indiferent de ce o să ne apară în cale. Suntem întotdeauna o singură familie”, a spus mireasa.

De asemenea, ea a declarat ulterior că nimeni nu a știut ce va face sau ce va spune, așa că i-a luat, cu siguranță, pe toți prin suprindere.

„Nu am spus nimănui ce fac. Nu i-am făcut un jurământ doar lui Jeremy. Am făcut unul și lui Casey și Tyler. Apoi i-am făcut un jurământ lui Landon și apoi lui JeremyNu mă căsătoream doarm cu Jeremy în acest caz, aveam nevoie și de încredere și respectul lui Casey și Tyler”, a explicat mireasa, relatează Daily Mail.

Cele două încă se înțeleg foarte bine și cuplul Jemery-Katie a anuțat că așteaptă primul lor copil împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: