Redactia.ro
Home » TV » Nina Dobrev este de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actrița din ,,The Vampire Diaries”

Nina Dobrev este de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actrița din ,,The Vampire Diaries”

GALERIE FOTO (9)

Nina Dobrev este de nerecunsocut. Actrița din ,,The Vampire Diaries” a trecut prin mai multe schimbări de look după serialul care i-a adus celebritatea.

 

Nina Dobrev este de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actrița din ,,The Vampire Diaries”

Nina Dobrev a intrat în atenția tuturor fanilor, după serialul-fenomen The Vampire Diaries, în care a jucat rolul Elenei. Actrița a adoptat un stil cu totul diferit față de look-ul cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului. Mai mult, actrița a slăbit considerabil, față de perioada în care juca în celebrul serial.

Nina Dobrev a adoptat un look mult mai serios, mai matur și mai cizelat, față de stilul jucăuș, colorat și tineresc pe care îl avea atunci când juca în celebrul serial.

Mai mult, celebra actriță originară din Bulgaria care i-a cucerit pe telespectatori cu rolul din serialul „The Vampire Diaries” face tot felul de programe de fitness, yoga fiind însă singurul element constant din viața ei. Nina a practicat hot yoga, un sport care te ajută să meditezi și să îți și exersezi mușchii în același timp, spunând că nu poate să trăiască fără să mediteze. Mai mult, aceasta disciplină o relaxează și o ajută să se rupă de lumea înconjurătoare pentru 90 de minute, așa cum a declarat în repetate rânduri.

,,Imi place la nebunie sa fac sport”, declara fosta gimnasta, a carei pasiune pentru miscare i-a adus si un parteneriat și cu brandurile de sport Reebok si Les Mills.

„Un pic de yoga, alergare, antrenament cu greutati, box, aerobic, in functie de starea mea.”, a mai spus actrița despre ,,cocktailul sportiv” pe care îl practică.

 

„Un pic de yoga, alergare, antrenament cu greutati, box, aerobic, in functie de starea mea.”, a mai spus actrița despre ,,cocktailul sportiv” pe care îl practică.

                  

Actrița a mărturisit pentru Women’s Health că s-a confruntat cu un fel de criză existențială.

,,Eram dezorientată. Am început să mă întreb cine sunt cu adevărat, care e scopul meu în viață și dacă meseria mea mă face cu adevărat fericită”, a declarat Nina.

Deși au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Nina nu mai primea roluri, actrița a reușit să revină în atenția fanilor în filme precum FlatlinersDog Days si sitcomul Fam. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: