Redactia.ro
Home » Știri » Noaptea minții într-un magazin de la colțul străzii! Lili din Iași a fost umilită după ce și-a cumpărat bere și coniac

Noaptea minții într-un magazin de la colțul străzii! Lili din Iași a fost umilită după ce și-a cumpărat bere și coniac

GALERIE FOTO (2)

Lili Odăgeru, o rezidentă a comunei Andrieșeni, trăiește zile de coșmar după ce o simplă vizită la magazinul local s-a transformat într-o sursă de umilință și teroare. Incidentul, care pare desprins dintr-o dramă rurală, a început în mod inocent, cu Lili pregătindu-se să facă niște cumpărături obișnuite.

În ziua fatidică, Lili a mers la singurul magazin din sat, deținut de Ilie Urmă, un membru influent al Partidului Național Liberal (PNL) și susținător al lui Maricel Turcu, candidat la funcția de primar. Pe lista ei se aflau mai multe produse, inclusiv o sticlă de bere și coniac. Ce a urmat după achiziționarea acestor produse a fost un adevărat coșmar pentru Lili.

Lili din Iași a fost umilită după ce a luat bere și coniac

Imediat după părăsirea magazinului, pe diverse conturi false de Facebook au început să apară postări calomnioase care o etichetau pe Lili ca fiind o femeie bețivă. Aceste atacuri online nu au fost doar jignitoare, dar au escaladat la amenințări și hărțuiri care i-au provocat o stare de frică constantă. Lili este acum terorizată la gândul de a mai ieși din casă, temându-se pentru siguranța proprie.

Conflictul dintre Lili și Ilie Urmă nu este unul recent. După cum a dezvăluit Lili într-o postare pe Facebook, tensiunile au început când ea a declarat public că nu îl va susține pe Maricel Turcu în alegerile pentru primar. De atunci, situația a degenerat, culminând cu aceste atacuri online ce par să fie orchestrate de Ilie Urmă, într-un aparent efort de a o intimida și de a o pedepsi pentru alegerile sale politice.

„Sincer vă spun că îmi este frică, pentru că mă amenință și am primit și atâtea injurii, să ferească Dumnezeu. Ura asta, între mine și Urmă, nu e de acum, el mă urăște pentru că l-am deconspirat. Cu mutra aia miloagă a lui, a profitat de anumite chestii, una, două, că e profesor, nu e niciun profesor, nici măcar învățător titular nu e. M-am întâlnit, zilele trecute, cu el la dispensar și m-a înjurat, nu îi e rușine? Îmi pare rău că nu aveam telefonul ca să-l înregistrez. Nu doar eu cred că el mi-a postat cumpărăturile, și Gavriluță Mihai e în aceeași situație.

Urmă vrea să ajungă viceprimar, dar habar nu au că viceprimarul se alege după ce a fost votat primarul. Cumnata lui Ilie Urmă lucrează la magazinul La Doi Pași. Eu am făcut un coș de cumpărături, dar el a vrut să mă discrediteze pe mine, ca om, ca femeie. Eu, dacă cumpăr o sticlă de coniac sau de bere, cumpăr pentru că am soț și decât să-l văd că merge la crâșmă să bea, mai bine bea în casă, când vine de la muncă. Ilie Urmă zice că de ce cumpăr, că sunt eu bețivă”, a declarat Lili Odăgeru, o femeie din comuna Andrieșeni.

A plouat cu jigniri și amenințări

Amenințările și jignirile au avut un impact devastator asupra vieții lui Lili, care acum se vede nevoită să călătorească până la Iași pentru a-și face cumpărăturile, evitând astfel magazinul lui Ilie Urmă. Această decizie, deși costisitoare și incomodă, este percepută de Lili ca o necesitate pentru a-și păstra liniștea și siguranța.

„Dacă eram bețivă, nu reușeam să fac o casă. Și eu, și soțul meu am fost văduvi și așa ne-am combinat. Imediat ce am făcut cumpărăturile, au și postat cu conturi false pe Facebook că am cumpărat coniac, bere și bomboane cu eucalipt. Dar nu astea au fost toate cumpărăturile, de ce le-au postat doar pe astea? Am mesaje trimise de Ilie Urmă chiar ieri (n.r. – 21 aprilie 2024), în care zice că nu știu ce îmi face dacă mă prinde pe la magazin. Eu am 57 de ani, soțul meu 62, mă tem să mai merg la magazin, să cumpăr o pâine, dacă îmi dă un șut, stau în canal mult și bine. Ilie Urmă zice că mă-sa are 11 copii, și care e problema, am pus-o eu să se distreze?

De acum, nici nu mai calc la magazin, mă duc la Iași și-mi fac cumpărături, acolo nu mă știe nici lumea, nici pământul. Acolo, pur și simplu, te scanează dacă cumperi o bere. Nu e prima dată când se întâmplă asta, Ilie mi-a mai spus, dacă merg la magazin, să nu uit de bere. Cumpăr bere că îmi permit, îmi cumpăr o bere, o beau cu soțul meu pe terasă. Niciodată nu m-a văzut nimeni amețită sau pe la crâșme”, a mai spus femeia, potrivit BZI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: