Redactia.ro
Home » Monden » Noi acuzații la adresa lui Florin Salam. Manelistul a mai dat o „țeapă” în Germania. A luat banii și nu s-a mai prezentat

Noi acuzații la adresa lui Florin Salam. Manelistul a mai dat o „țeapă” în Germania. A luat banii și nu s-a mai prezentat

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele din România, pare să traverseze o perioadă tumultuoasă, cu probleme care se acumulează mai repede decât succesul său pe scena muzicală. După recenta reținere pentru 24 de ore într-un dosar de înșelăciune, urmată de eliberarea sa sub control judiciar, manelistul se confruntă cu noi acuzații care îi umbresc cariera.

Ultima situație neplăcută în care este implicat Florin Salam vine din Germania, unde era așteptat să susțină un concert la un local de top din Frankfurt pe data de 16 martie. În ciuda faptului că artistul și-a exprimat entuziasmul și intenția de a cânta pentru fanii săi germani printr-un mesaj video transmis cu o zi înainte de eveniment, concertul nu a mai avut loc.

Florin Salam, părăsit de trupă în Germania

Patronii localului din Frankfurt susțin că au pregătit totul pentru apariția lui Salam: biletele de avion și cazarea pentru artist și formația sa erau plătite, iar biletele pentru concert, la care se așteptau peste două mii de spectatori, fuseseră vândute. Însă, în ziua concertului, s-a descoperit că Florin Salam era reținut, iar membrii formației, aflați deja în Frankfurt, nu au comunicat această problemă organizatorilor.

„Hei, vă salut prietenii mei! Nu uitați, mâine, 16 martie, vă aștept în Germania alături de fratele meu, dar și de al vostru Florin Salam la cel mai tare spectacol cu surprize. Vă așteaptă regele FS! Vă iubesc și veniți în număr cât mai mare!”, transmitea Florin Salam publicului său care nu a mai apucat să-l vadă.

Surse din apropierea evenimentului susțin că membrii formației nu au fost la curent inițial cu situația lui Florin Salam, dar odată ce au aflat despre reținerea artistului, au decis să părăsească orașul. Această acțiune a lăsat patronii localului nu doar fără concertul așteptat, ci și cu o pierdere financiară semnificativă, având în vedere avansul plătit.

Cine l-a denunțat pe manelist

Situația devine și mai complicată odată ce un membru al cunoscutului clan Fluture, Maikal Stănescu, cursantul lui Paul Fluture, denunță faptul că a plătit un avans de 5.000 de euro pentru ca Salam să cânte la o nuntă în septembrie, la care liderul clanului și-a măritat fata. Concertul nu a avut loc, iar banii nu au fost returnați.

Pe lângă Maikal Stănescu, alte trei persoane din Ploiești, Dolj și Argeș îl acuză pe Florin Salam că nu și-a onorat angajamentele, unul dintre păgubiți susținând că i-a oferit artistului un avans de 10.000 de euro pentru un eveniment la care acesta nu s-a prezentat.

Aceste noi acuzații aduc o pată semnificativă pe imaginea lui Florin Salam, un artist îndrăgit de mulți pentru talentul său muzical. Problemele legale și acuzațiile de înșelăciune ar putea avea un impact negativ asupra carierei sale, afectând încrederea fanilor și a organizatorilor de evenimente. Într-o industrie în care reputația joacă un rol crucial, recuperarea în urma acestor incidente va necesita timp și eforturi considerabile din partea artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: