Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre povestea de dragoste dintre Dana Roba și noul iubit. Au fost împreună în urmă cu 14 ani, s-au despărțit, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată

Noi detalii despre povestea de dragoste dintre Dana Roba și noul iubit. Au fost împreună în urmă cu 14 ani, s-au despărțit, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată

După o perioadă de coșmar, în care a trecut prin momente de suferință extremă și a fost aproape de pragul morții, Dana Roba reușește să descopere bucuria vieții. Cu o forță interioară remarcabilă, artista a reînceput să se implice în activitățile sale profesionale, dar și să își regăsească echilibrul emoțional. Viața îi surâde din nou, iar în inima ei a înflorit din nou iubirea.

Anul acesta a fost un adevărat test pentru Dana Roba, care a trecut printr-un coșmar de nedescris. Confruntată cu violență și abuz din partea soțului și tatălui copiilor săi, Daniel Balaciu, artista a trăit o experiență devastatoare. Bărbatul cu care își construise o familie aparent frumoasă s-a transformat în agresorul său.

Dana Roba, de la agonie la extaz

Luna iunie a adus cu sine un eveniment teribil: Dana Roba a fost bătută brutal, ajungând în stare de comă, în urma loviturilor cumplite aplicate cu ciocanul. Leziunile grave, inclusiv cele la nivel cerebral, au necesitat o operație de nouă ore. Cu toate că medicii erau sceptici în privința supraviețuirii ei, ea a reușit să învingă probabilitățile și să revină la viață.

La trei luni de la acest incident tragic, un nou început își face loc în viața Danei Roba. La vârsta de 31 de ani, ea a găsit din nou dragostea. Relația sa cu Beniamin se consolidează, iar cei doi sunt din ce în ce mai prezenți unul în viața celuilalt. Beniamin a fost sprijinul și susținerea de care Dana avea nevoie în momentele de dificultate.

Dana Roba și Beniamin au avut o relație în urmă cu 14 ani

Ceea ce puțini cunosc este faptul că Dana Roba și Beniamin au avut o relație și în trecut, acum 14 ani. Cu toate că s-au despărțit la momentul respectiv, viața le-a adus din nou destinele împreună. Această coincidență a dovedit că dragostea lor nu s-a stins, ci doar a așteptat momentul potrivit pentru a se reînvia.

„Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună pentru că ea și-a dorit să mă pocăiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare.

Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase sa o văd măcar o dată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat ca voi fi alături de ea și că orice ar fi, voi lupta pentru ea. Te iubesc Danutza mea”, a scris Beniamin, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: