Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. „Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!…”

Noi detalii despre scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. „Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!…”

În urmă cu câteva zile, în presă s-a discutat despre neînțelegerile dintre Andreea Bălan și George Burcea, în care ar fi implicată și Viviana Sposub. Acestea ar fi generate de prezența concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în jurul fetițelor celor doi. Deranjată, fosta soție a actorului ar fi recurs la jigniri, iar acum au apărut noi amănunte despre disputa lor.

Noi detalii despre scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. „Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!…”

Totul ar fi început în momentul în care George Burcea și-a dorit să discute cu fiicele sale, care locuiesc alături de Andreea Bălan. Apelul video a decurs bine, până când în cadrul și-a făcut apariția și Viviana Sposub, actuala iubită a actorului. Fosta lui soție a fost deranjată de prezența acesteia, așa că le-a închis imediat telefonul.

După acest episod, au apărut în presă relatări conform cărora Andreea Bălan ar fi jignit-o pe Viviana și ar fi avut o reacție foarte acidă. Un apropiat de-al acesteia a dorit să clarifice întreaga situație, dezvăluind că totul ar fi vina lui George și al modului în care alege să-și petreacă timpul alături de fiicele sale.

„De fiecare dată când vrea să vorbească cu fetele, le-o dă pe actuala lui la telefon. Ce legătura are ea cu copiii lor? De ce trebuie să vorbească tot timpul ea la telefon cu copiii? Sau când se întâlnesc, tot timpul să se întâlnească şi cu ea… El orice face, face doar cu ea, e inadmisibil. Şi aşa s-a întâmplat şi alaltăieri seară, când, hop, la telefon, a apărut şi ea, iar Andreea le-a închis apelul! În niciun caz nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana, aşa cum s-a vorbit. George minte cu neruşinare pentru că e deranjat că de fiecare dată Andreea îi închide telefonul în nas, când apare şi ea (n.r.: Viviana). Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!”, a povestit, în exclusivitate pentru spynews.ro, sursa respectivă.

Motivul pentru care George Burcea nu și-a mai văzut fiicele

Mai mult, Andreea Bălan a decis să nu-și mai lase fiicele să-și vadă tatăl deoarece acesta nu respectă dorințele ei. Instanța nu a luat o decizie clară în ceea ce privește vizitele micuțelor la George Burcea, însă artista a fost de acord ca acestea să meargă la el acasă. Lucrul acesta nu s-a întâmplat, deoarece Clara și Ela au fost și în apartamentul Vivianei Sposub, așa că actorului i-a fost interzis să-și vadă copilul.

„Dacă Protecţia copilului a venit la el, nu are dreptul să le ducă în altă parte. Şi de săptămâna viitoare, după ce o să se dea sentinţa, va avea dreptul să le ia două weekenduri pe lună, dar le va duce la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, atât la Andreea acasă, cât şi la el. Nu are voie să le ducă în alte parte. […] de văzut, el şi-a văzut copiii, pentru că le lua dimineaţa şi le aducea seara. Deci ceea ce zice el nu este adevărat, că nu le-a văzut. Că s-a dus pe la porţi şi a stat, a aşteptat… Nu a fost niciodată cum zice el. Tot timpul le-a văzut când a vrut el, respectiv o zi la zece zile. Rar, el mai mult face tămbălău să se dea mare că el e tată şi că Andreea e o scorpie”, a mai adăugat sursa respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: