Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre starea în care se află Florin Piersic. Ce spun apropiații: ”L-am sunat, dar nu răspunde”

Noi detalii despre starea în care se află Florin Piersic. Ce spun apropiații: ”L-am sunat, dar nu răspunde”

Florin Piersic, indubitabil un titan al scenei românești, se confruntă în prezent cu serioase provocări medicale, care au stârnit îngrijorare în rândul prietenilor, familiei și admiratorilor săi. Celebrul actor, cunoscut pentru carisma și talentul său inegalabil, a fost operat de urgență pe data de 29 aprilie 2024, după ce a suferit complicații de sănătate la finalul unui spectacol.

Florin Piersic a fost transportat de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, unde medicii au decis să îl supună unei intervenții chirurgicale la genunchi din cauza unei infecții acute.

În ce stare se află Florin Piersic în acest moment

Familia sa a optat pentru discreție, oferind puține detalii despre starea sa de sănătate, ceea ce a amplificat îngrijorarea celor din jur. Totuși, conform surselor medicale, actorul se află acum sub tratament și starea lui de sănătate este considerată stabilă.

„În momentul de față, se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos, într-o stare stabilă. Suntem un institut care are tot ceea ce are nevoie pentru a trata un asemenea caz”, a declarat Florin Crișan, managerul Institutului Inimii, potrivit Digi24, citat de Playtech.ro.

Ce spun apropiații despre starea de sănătate a actorului

Impactul acestei situații asupra colegilor și prietenilor lui Piersic este profund. Multe personalități din lumea artistică, cum ar fi soții Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, și-au exprimat preocuparea și dorința de a-l sprijini.

„L-am sunat, ca să îl încurajăm, dar nu răspunde la telefon, este greu de prins. Probabil că îl caută acum prea multă lume, este obositor și pentru el. Dar, atât de mult îl iubim! Florin ne suna mai mereu, ca să ne întrebe cum suntem, dacă avem nevoie de ceva.

Ileana a jucat în multe piese, alături de el, mai ales la Teatrul Național din București.
Îi dorim lui Florin Piersic, bunului nostru prieten, multă sănătate și să rămână la fel de vioi și de frumos sufletește, așa cum a fost și până acum. Îi transmitem toată dragostea noastră, să îl vedem din nou pe scenă, în spectacol!”, au spus soții Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu pentru Playtech.ro.

Aceștia, alături de alte nume sonore cum ar fi Dorel Vișan, au încercat să ia legătura cu actorul pentru a-i oferi sprijin moral, dar fără succes, ceea ce a adăugat o notă suplimentară de anxietate privind recuperarea sa.

Prietenii actorului speră la vești bune

În ciuda dificultăților actuale, colegii și prietenii lui Florin Piersic rămân optimiști. Dorel Vișan, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, exprimă o încredere robustă în capacitatea actorului de a depăși aceste momente dificile.

„Toate televiziunile anunță că au vești despre Florin Piersic, lasă știrea la urmă, dar o fac pentru audiență, ca să stea lumea în fața televizorului, căci nici ei nu prea au avut noutăți. Eu și Florin suntem prieteni vechi, am sunat-o pe soția lui, ca să aflu cum e, dar nu mi-a răspuns. Florin avea ceva probleme la genunchi, mai vechi.

Probabil că n-a mai rezistat de durere și s-a operat. Sunt convins că va fi bine, dar să avem răbdare, la vârsta aceasta recuperarea este mai dificilă. Îi doresc și eu multă sănătate!”, a mai adăugat și Dorel Vișan, potrivit sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: