Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii din străinatate despre Mario Iorgulescu

Noi detalii din străinatate despre Mario Iorgulescu

mario iorgulescu

Iubita tânărului ucis în cumplitul accident produs de Mario Iorgulescu a depus plângere penală împotriva acestuia.

Femeia îl acuză de omor, potrivit wowbiz.ro.

Ea susține că Iorgulescu Junior și-a folosit mașina ca pe o armă. Mai mult, se arată dispusă să suporte costurile expertizelor din dosar.

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare de procurori, însă pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise. Încă de atunci s-a spus că s-a urcat la volan după ce ar fi consumat droguri.

El este acum la un spital din Italia. Tragedia a avut loc în septembrie, când bolidul condus de fiul șefului LPF a izbit în plin mașina unui tânăr care, în urma impactului, a murit pe loc.

Fiul președintelui LPF continuă să tacă, deși au trecut 3 luni de la accidentul pe care l-a produs și în urmă căruia și-a pierdut viața un tânăr de numai 24 de ani.

În continuarea Mario Iorgulescu nu vrea să dea nicio declarație. Au încercat procurorii să îl audieze. Mario Iorgulescu a spus atunci că se prevalează de dreptul la tăcere. Procurorii au revenit printr-o comisie rogatorii alături de procurorii italieni și au încercat din nou să îl audieze, însă s-au lovit de un nou răspuns negativ.

Procurorii i-au adus la cunoștință că este urmărit penal pentru ucidere din culpă, dar e urmărit penal și pentru consum de substanțe psihoactive la volan. Mario Iorgulescu se simte mai bine însă, iar în cele din urmă va fi adus în România, unde cel mai probabil va veni la Parchet chiar dacă își menține tăcerea, dar asta nu însemană că nu va răspunde penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini