Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii ies la iveală în cazul artistei, găsită fără suflare în Lacul Morii. Ce a făcut cântăreața în ziua în care și-a luat viața

Noi detalii ies la iveală în cazul artistei, găsită fără suflare în Lacul Morii. Ce a făcut cântăreața în ziua în care și-a luat viața

GALERIE FOTO (2)

Noi detalii ies la iveală în cazul artistei, găsită fără suflare în Lacul Morii. Ce a făcut cântăreața în ziua în care și-a luat viața. Prietena Simonei Săndulescu a vorbit despre gestul neașteptat făcut de artistă!

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul morții Simonei Săndulescu

Simona Săndulescu a șocat o țară întreagă, după ce a decis să-și pună capăt zilelor. Artista a lăsat un mesaj cutremurător pe Facebook, înainte de a-și lua viața. ”Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc!Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch , te rog să îi transmiți!”, a fost mesajul cu care cântăreața i-a întristat pe toți. Femeia a fost găsită fără viață în Lacul Morii, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Acum, prietena acesteia scoate la iveală detalii importante despre gestul neașteptat pe care Simona l-a făcut. Roxana a povestit că Simona și bărbatul respectiv erau despărțiți de ceva vreme, însă se pare că artista nu a putut să treacă peste separarea de bărbatul iubit.

Ei erau despărțiți de ceva timp, după ziua ei de naștere a venit la noi la salon și a discutat despre persoana respectivă, spunea ca ea încă îl iubește. El a sunat-o, urmau să se întâlnească, iar el i-a dat un raspuns nu tocmai potrivit, din câte am înțeles de la colegii mei, că într-adevăr urmau să se întâlnească, dar fără complicații. Căsătorit știu că nu era, ei au avut o relație destul de frumoasă, noua ne povestea Simona, au mers la petreceri împreună”, a spus prietena Simonei Săndulescu la Antena Stars.

Ce a făcut Simona în ziua în care și-a luat viața

Roxana, prietena artistei, lucrează la un salon din Capitală. În ziua în care și-a luat viața, Simona avea programare la respectivul salon de înfrumusețare. Aceasta a sunat să se reprogrameze, de la ora 12 la ora 15. Ulterior, aceasta a sunat din nou și a spus că nu mai poate ajunge deloc.

”Nu pot să o numesc neapărat depresie, dar într-adevăr avea o perioadă când se tot reîntorcea la trecut. În ziua în care s-a întâmplat incidentul de două ori și-a anulat programarea la salon, prima o avea la ora 12, a anulat-o și a zis că vine la ora 15. După a anulat și a zis că vine mâine că are un eveniment important și trebuie să fie aranjată”, a mai spus Simona, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini