Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul contabilei care s-a aruncat de la etaj. Ce pedeapsă va primi după ce a căzut peste o femeie care mergea pe trotuar

Noi detalii în cazul contabilei care s-a aruncat de la etaj. Ce pedeapsă va primi după ce a căzut peste o femeie care mergea pe trotuar

Într-un eveniment tragic ce a avut loc pe 25 octombrie în Sectorul 4 al Capitalei, o contabilă în vârstă de 43 de ani, care s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii unde lucra, a provocat moartea unei femei de 59 de ani. În urma acestui incident șocant, contabila a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de omor, conform anunțului făcut de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

La ora 8.48, în dimineața zilei respective, tragedia s-a petrecut în sediul locului de muncă al contabilei, situat la etajul 5 al unei clădiri din Sectorul 4. Potrivit procurorilor, femeia a decis să se arunce de la balcon, iar în cădere, a lovit o femeie de 59 de ani care trecea pe trotuar. Impactul a fost fatal pentru aceasta din urmă.

Ce pedeapsă va primi după ce a căzut peste o femeie care mergea pe trotuar

Conform raportului oficial, contabila a fost reținută pentru 24 de ore în urma tragediei, iar judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a acceptat propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a acesteia pentru o perioadă de 30 de zile. Această măsură drastică a fost luată în lumina gravității faptei săvârșite, calificată drept omor.

Ancheta în acest caz tulburător este în desfășurare, fiind coordonată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. Se întreprind cercetări amănunțite pentru a elucida circumstanțele care au condus la această tragedie și pentru a stabili motivele care au determinat contabila să recurgă la un gest atât de extrem.

„În încercarea de a sinucide, inculpata s-a aruncat peste balustrada balconului, însă înainte de impactul cu solul a căzut peste o femeie în vârstă de 59 de ani, care circula pe trotuarul de lângă imobil. Inculpata a supraviețuit cu leziuni minore, iar victima a suferit multiple traumatisme și a decedat la spital în aceeași zi.

A prevăzut posibilitatea de a lovi o persoană în căderea ei de la etajul 5 al imobilului și nu a întreprins nicio măsură pentru a evita această posibilitate, acceptând că poate cădea peste un trecător, cu consecința suprimării vieții acestuia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: