Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul morții misterioase a pompierului din Argeș! Fiica bărbatului a rămas fără ambii părinți

Noi detalii în cazul morții misterioase a pompierului din Argeș! Fiica bărbatului a rămas fără ambii părinți

GALERIE FOTO (2)

Noi detalii apar în cazul morții misterioase a pompierului din Argeș! Rezultatele necropsiei nu au fost publicate încă. Cu toate acestea, au apărut informații despre starea în care se afla bărbatul, cât și despre situația sa familială. Se pare că salvatorul era văduv de un an și a lăsat în urmă o fată.

Noi detalii în cazul morții misterioase a pompierului din Argeș! Fiica bărbatului a rămas fără ambii părinți

Bărbatul de 47 de ani ar fi avut răni vizibile atunci când a fost găsit de colegii săi, potrivit Antena3. Ulterior, s-a constatat că avea și traumatisme interioare. În acest caz, ancheta a fost preluată de Parchetul Militar, iar oamenii legii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a afla ce i s-a întâmplat, de fapt, pompierului.

O primă variantă care se ia în calcul ar fi faptul că pompierul ar fi căzut când a încercat să treacă peste niște parapeți de zăpadă. Asta, pentru că pompierii au fost nevoiți să treacă peste parapeți pentru a ajunge la locul afectat de incendiul de vegetație de pe A1.

De asemenea, mai există și o altă ipoteză în care bărbatul ar fi suferit de o acțiune necunoscută. Odată cu rezultateul necropsiei va fi elucidată moartea misterioasă a acestuia. Însă, durerea pe care a lăsat-o în urmă este fără margini… Fiica pompierului de 47 de ani a rămas fără ambii părinți. El era văduv de un an.

Pompierul din Argeş a murit la stingerea unui incendiu de vegetaţie

Tragedia s-a întâmplat miercuri. Pompierii de la Detaşamentul Bradu fuseseră alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetaţie pe A1, la km 113. „În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ şi au început de urgenţă manevrele de resuscitare.

Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin. Circumstanţele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens. Totodată, o echipă din cadrul IGSU verifică aspectele legate de modul în care a fost organizată şi desfăşurată intervenţia.”, precizează IGSU.

De asemenea, inspectoratul general pentru Situații de Urgență a transmis un mesaj familiei pompierului. Suntem alături de familia îndurerată şi le vom acorda suportul necondiţionat pentru depăşirea acestui moment atât de dureros pentru noi toţi! Dumnezeu să îl odihnească în pace şi să îl aşeze între drepţii Săi”, transmite IGSU.

Pompierul avea 47 de ani şi era angajat al ISU Argeş din anul 2006.

„Întregul colectiv al ISU Argeş îşi exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment şi este alături de familia îndoliată!”, transmite ISU Argeş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: