Redactia.ro
Home » Știri » Noi dezvăluiri în cazul crimelor de la Caracal: data morții Alexandrei

Noi dezvăluiri în cazul crimelor de la Caracal: data morții Alexandrei

Cazul crimelor de la Caracal înspăimântă o țară întreagă, mai cu seamă detaliile sordide care ies la iveală. Aseară, procurorul Giorgiana Hosu (DIICOT) a făcut noi precizări în acest caz, dezvăluind data morții Alexandrei.

Data morții Alexandrei

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat în timpul unei conferințe de presă susținută duminică seara, la Craiova, că inculpatul a recunoscut data morții Alexandrei. Acesta ar fi recunoscut în cadrul audierilor că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu pe data de 25 iulie, în jurul orei 12:00.

Tot inculpatul a recunoscut că fapta violentă a survenit după ce a surprins-o pe tânără cu telefonul în mână. Ulterior, acesta i-ar fi incinerat trupul. „În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12,00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii în cadrul audierilor reluate de colegii mei acum, la ora 20,00.„, a precizat procurorul DIICOT.

Rămășițele îi aparțin Alexandrei

Potrivit aceluiași procuror, Institutul Național de Criminalistică al Poliției Române a transmis că la locul faptei au fost găsite atât profilul genetic al victimei, cât și al agresorului. „În cenuşa aflată într-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente, au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte două fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului a fost găsit, de asemenea, un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca aparţinând fiicei sale.„, a mai spus procurorul DIICOT Craiova.

Amintim că Alexandra Măceșanu a dispărut miercuri, după ce a plecat din comuna Doboslovenik, județul Olt, spre municipiul Caracal, cu o mașină ”la ocazie”. Cealaltă victimă agresorului, Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în luna aprilie, după ce a spus familiei că va merge să scoată bani de la un bancomat. Bărbatul de 66 de ani, vinovat de acese două crime, este în arest.

Citește și Tragedia de la Caracal. Povestea Luizei, fata ucisă de Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: