Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre dubla crimă din Onești. Trei muncitori au fost, de fapt, în apartamentul lui Gheorghe Moroșan

Noi informații despre dubla crimă din Onești. Trei muncitori au fost, de fapt, în apartamentul lui Gheorghe Moroșan

Gheorghe Moroșan

Informație de ultimă oră despre dubla crimă din Onești. Potrivit Antena 3, trei muncitori s-au aflat, de fapt, în apartamentul unde Gheorghe Moroșan a săvârșit dubla crimă. Cum a scăpat bărbatul cu viață?

Noi informații despre dubla crimă din Onești. Trei muncitori au fost, de fapt, în apartamentul lui Gheorghe Moroșan

Trei muncitori s-au aflat în fostul apartament al criminalului Gheorghe Moroșan, din Onești, transmite Antena 3. Bărbatul a reușit să plece înainte ca agresorul să ajungă la fosta sa locuință și mai mult, chiar a apucat să vorbească cu acesta la telefon.

Concret, este vorba drespre un iginer, pe nume Jilea Dan, care la câteva ore după ce a plecat din apartamentul care trebuia renovat l-a sunat pe unul dintre cei doi muncitori uciși, lucrătorul Dan Pătatu, dar i-a răspuns pensionarul de 68 de ani. Gheorghe Moroșan s-a recomandat a fi proprietarul apartamentului și i-a adresat inginerului injurii și amenințări. Jilea Dan i-a închis și a anunțat-o pe șefa atelierului unde lucrau bărbații că în apartament este ceva în neregulă.

Revenim cu detalii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: