Redactia.ro
Home » Monden » „Noua iubită” a lui Dinu Maxer rupe tăcerea. Ce are de spus despre legătura cu artistul: „Știe ce vrea de la viață”

„Noua iubită” a lui Dinu Maxer rupe tăcerea. Ce are de spus despre legătura cu artistul: „Știe ce vrea de la viață”

dinu maxer si magdalena

Separararea dintre Dinu Maxer și Andreea continuă să aibă datele unei telenovele. Conform zvonurilor, Dinu Maxer este dornic să-și refacă rapid viața sentimentală după divorțul de Andreea, iar weekend-ul trecut ar fi făcut o escapadă la mare alături de actrița Magdalena Chihaia. Iată ce a spus frumoasa actriță despre legătura pe care o are cu Dinu!

Dinu Maxer are o nouă iubită? Cine este Magdalena Chihaia

După divorțul de Andreea, Dinu nu s-a retras în casă pentru a-și vindeca rănile și a fost la fel de prezent în sfera publică. S-a zvonit că Dinu Maxer a fost la mare alături de actrița Maghdalena Chihaia, cunoscută publicului pentru numerele amuzante de roast pe care le-a făcut în cadrul emisiunii Iumor. Contactată de către Click!, Magdalena a negat că între ea și Dinu ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. A recunoscut că în ultima perioadă comunică frecvent, însă nu poate fi vorba despre o legătură amoroasă.

„Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală”, a declarat aceasta.

Actrița a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer și a subliniat că aceasta este un prieten foarte bun, participând ori de câte ori are ocazia la spectacolele pe care ea le susține.

„Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioadă. Dinu este prezent la spectacolele mele de teatru și la evenimentele pe care le prezint așa cum și eu sunt prezenta la proiectele lui. Asta fac prietenii, zic eu”, a declarat Magdalena Chihaia, pentru Click!

Dinu Maxer a vorbit despre semnele care au prevestit divorțul

Dinu Maxer a povestit că problemele dintre el și Andreea au început cu ceva vreme în urmă, după nașterea fiicei lor, iar în anul 2022 în cuplu s-a pronunțat pentru prima dată cuvântul divorț. Andreea a fost prima care a conștientizat că ruptura dintre ei nu mai poate fi ameliorată. Tot ea a fost persoana care a renunțat prima la verighetă, conform lui Dinu.

Artistul a încercat să o recucerească pe Andreea, însă fără șanse de reușită. Cu câteva luni înainte de despărțirea oficială, Deea începuse să se afișeze din ce în ce mai rar la brațul lui Dinu și nu mai distribuia imagini în care se afișa alături de soț, semn că reușișe să se detașeze de întreaga situație.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: