Redactia.ro
Home » Știri » Nu este scenariu de film, ci realitate! Un român trăiește într-un sat uitat de lume, într-o relație cu două surori și este tatăl a 16 copii

Nu este scenariu de film, ci realitate! Un român trăiește într-un sat uitat de lume, într-o relație cu două surori și este tatăl a 16 copii

george chirila

George Chirilă, un locuitor din Iași, a devenit cunoscut în mediul public în urma dezvăluirii unei relații neobișnuite – el este implicat într-o relație de concubinaj cu două surori și împreună au 16 copii. Stilul lor de viață a fost caracterizat până acum de independență și autenticitate, trăind în conformitate cu propriile lor reguli.

Nu este scenariu de film, ci realitate! Un român trăiește într-un sat uitat de lume, într-o relație cu două surori și este tatăl a 16 copii

Cu toate acestea, au început să se ivească schimbări notabile în familia lor, pe măsură ce unii dintre copii au ales să-și ia destinul în propriile mâini, părăsind casa părintească și mutându-se în oraș. Iată povestea incredibilă a lui George Chirilă!

George Chirilă este un agricultor care își desfășoară viața într-un pitoresc sat din județul Iași. Povestea sa a devenit cunoscută după ce a fost dezvăluit că trăiește într-o relație de concubinaj cu două surori și are împreună cu ele nu mai puțin de 16 copii. Timp de mulți ani, a trăit o viață simplă în mediul rural și s-a dedicat muncii pământului. A transmis această tradiție și copiilor săi, însă, pe parcurs, se pare că unii dintre aceștia au decis să se răzvrătească, abandonând casa părintească și satul în care au crescut.

Cu toate acestea, George Chirilă le-a oferit un sfat important: să nu-și piardă legătura cu rădăcinile lor. El le amintește constant că, indiferent cât de departe au mers, trebuie să revină acasă și să muncească alături de el pentru a susține gospodăria lor, chiar dacă nu mai locuiesc sub același acoperiș cu părinții lor. „Trei zile pe săptămână vei veni și te vei înțărăni, vei rămâne în contact cu gospodăria, în care tu poți să-ți faci fermă voința ta. (…) La oraș ești într-un iureș”, a explicat agricultorul.

Cum răspunde George Chirilă criticilor

Datorită relației sale neobișnuite, George Chirilă a fost supus unor critici aspre de-a lungul anilor. Cea mai mare parte a opiniei publice nu putea să înțeleagă modul în care un român poate trăi în concubinaj cu două surori și să aibă împreună nu mai puțin de 16 copii.

Cu toate acestea, fermierul rămâne neclintit în fața acestor comentarii critice și își continuă liniștit viața. A ajuns la concluzia că nu poate face nimic pentru a astupa gura lumii, așadar a ales să ignore orice comentariu negativ și să trăiască așa cum a făcut-o și până acum, fără a schimba nimic din modul său neconvențional de existență.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini