Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nu este un banc! E-mailul incredibil pe care un student a putut să îl trimită profesoarei sale: ”Am programat în seara aia un…”

Nu este un banc! E-mailul incredibil pe care un student a putut să îl trimită profesoarei sale: ”Am programat în seara aia un…”

GALERIE FOTO (2)

Cu o săptămână înainte de Crăciun, studenții ard de nerăbdare să încheie cât mai repede cursurile și să se bucure de vacanță. Totuși, un student al unei universități cunoscute din România nu a mai putut să aștepte până vineri, motiv pentru care a găsit soluția ideală de a-și convinge profesoara să amâne cursul.

Perioada studenției este una destul de frumoasă, cel puțin asta spun majoritatea celor care se află într-o astfel de postură. Este important de precizat că micile incidente amuzante sunt nelipsite, iar profesorii ajung să fie puși într-o postură neașteptată.

E-mailul incredibil pe care un student a putut să îl trimită profesoarei sale

În cazul de față avem în atenție un e-mail care a devenit foarte repede apreciat. Un student nerăbdător a decis că ar fi mai bine ca ultimul curs din ziua de joi să fie amânat sau anulat, așa că a luat inițiativa de a-i scrie profesoarei care îl susținea.

Tânărul a menționat faptul că mulți dintre colegii săi vor fi oricum absenți, deoarece vor pleca din oraș. La final, studentul și-a exprimat dezacordul cu privire la cursul respectiv, explicând că el avea deja planificată o partidă „gravă” de amor.

„Doamna profesoară, am dori să vă întrebăm dacă am putea să nu facem ora de joi de săptămâna aceasta. Mulți dintre colegi vor fi deja plecați la sat, iar eu am programat în seara aia un amor grav. Vă mulțumim!”, a fost textul pe care un student l-a scris într-un e-mail trimis profesoarei sale.

Cum au reacționat cei care au văzut mesajul

Mesajul a devenit imediat viral printre studenții din universitate și nu numai, transformând rapid totul într-un subiect intens dezbătut. În timp ce unii s-au amuzat copios, alții au ajuns să trateze subiectul foarte serios, condamnându-l pe studentul în cauză că și-a permis să trimită un astfel de mesaj unui cadru universitar.

Din păcate, nu au apărut informații cu privire la reacția pe care profesoara a avut-o în momentul în care a primit mesajul. Cu siguranță șocul a fost destul de mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: