Redactia.ro
Home » Monden » Nu o să ghicești cine este băiatul din imagine. Este iubit de mulți români și are o soție la fel de celebră

Nu o să ghicești cine este băiatul din imagine. Este iubit de mulți români și are o soție la fel de celebră

GALERIE FOTO (9)

N-o să-ți vină să crezi că băiețelul timid din imagine este astăzi unul dintre cei mai iubiți cântăreți din țara noastră. A știut încă de la o vârstă fragedă că îi place muzica, însă decizia finală a luat-o după ce a terminat facultatea.

Cine este copilul din imagine?

Tu l-ai recunoscut? Are o voce inconfundabilă și un succes enorm. Este total schimbat acum, dar bunătatea din privire încă există.La vârsta de 10 ani, copilul a descoperit că iubește muzica și a hotărât să urmeze cursurile Școlii Populare de Artă din cadrul Liceului de Arte Dinu Lipatti, specializându-se în chitară clasică. Chiar și în prezent, își păstrează abilitățile la chitară, deși nu mai urcă pe scenă cu instrumentul.

Mai târziu, a continuat studiile la Facultatea de Comerț a Academiei de Studii Economice. Cu toate acestea, în cele din urmă, și-a urmat pasiunea și a devenit ceea ce este astăzi, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Personajul despre care vorbim nu este altul decât Smiley.

 

Cum a fost copilăria lui Smiley

Deja de la o vârstă foarte mică, el era un copil extrem de agitat, având dificultăți în a rămâne într-un singur loc pentru mult timp. Mama lui a dezvăluit public cât de energic era și a relatat un incident din copilărie când micul artist, într-o vară, a folosit o petardă care a dus la un incendiu pe balcon, distrugând în final perdeaua de la geam.

Când eram în clasele primare, mama îmi făcea toate desenele pentru şcoală. Mama este desenator, deci ştie bine să le deseneze. Până când s-a prins învăţătoarea că nu le fac eu.

Ea vedea ce fac în clasă şi nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu şi foarte urât. Am scris de doctor docent, deşi nu am nicio legătură cu medicina”, a povestit Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: