Redactia.ro
Home » Monden » Nu o să îți vină să crezi cu ce se ocupă primul iubit al Andreei Marin. Uite cum arată

Nu o să îți vină să crezi cu ce se ocupă primul iubit al Andreei Marin. Uite cum arată

Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete de la noi. Mereu a fost asumată și nu s-a ferit să apară public cu bărbații cu care s-a iubit. Toată lumea îl știe pe Ștefan Bănică Jr, fostul ei soș, dar nu mulți îl știu pe primul iubit al Zânei. Iată ce meserie are bărbatul.

Cu ce se ocupă primul iubit al Andreei Marin

Andreea Marin a trăit o frumoasă poveste de iubire la vârsta de 17 ani. Bărbatul care i-a fost prim iubit se numește Silviu și este din orașul natal al vedetei, Roman. Silviu a studiat în Roman, iar mai apoi la Seminarul Teologic “Sfântul Gheorghe”, mai apoi devenind profesor și preot. Andreea Marin l-a remarcat pe Silviu în cadrul unei piese de teatru, iar mai apoi l-a abordat. Cei doi au trăit clipe frumoase împreună și se plimbau după fiecare repetiție și erau foarte îndrăgostiți.

Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi.„, declara un prieten comun al celor doi.

Andreea Marin și iubitul ei alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu și-au luat concediu și au ales să plece împreună într-o vacanță într-un loc exclusivist frecventat adesea de marile vedete ale lumii. Locația aleasă de Zână este chiar Capri, o celebră insulă din Italia. Spre norocul Andreei Marin, chiar în aceeași perioadă Jennifer Lopez și Ben Affleck își petrec concediul în același loc. Având în vedere relația puternic mediatizată a cuplului de peste ocean, paparazzi îi urmăresc peste tot, iar într-o filmare a acestora în spatele lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez apar chiar Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Uitându-ne la imagini, Andreea Marin zânbește cu gura până la urechi, semn că vedeta era foarte încântată să o aibă pe Jennifer Lopez chiar în fața sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: