Redactia.ro
Home » Știri » Nu oferi aceste daruri celor dragi de Moș Nicolae! Aduc ghinion și atrag problemele

Nu oferi aceste daruri celor dragi de Moș Nicolae! Aduc ghinion și atrag problemele

cadouri mos nicolae

Ziua în care este prăznuit Sfântul Nicolae se apropie cu pași repezi, iar fiecare dintre noi se gândește ce ar putea să ofere în dar celor dragi. Iată care sunt obiectele pe care nu ar trebui să le oferi cadou pentru că se spune că ar aduce ghinion. Pe de altă parte, nu îți prezentăm doar interdicțiile, ci îți spunem și care sunt cadourile pe care le poți oferi din inimă întrucât poartă noroc și au o semnificație pozitivă.

Aceste cadouri aduc ghinion în viața celui care le primește și nu reprezintă un dar inspirat de Moș Nicolae:

Obiectele ascuțite prevestesc răul și abat ghinionul asupra persoanei care le primește. Nici darurile de culoare neagră nu sunt o alegere bună pentru că au o conotație negativă și alungă norocul. Produsele de machiaj, cravatele sau bijuteriile sunt alte lucruri care nu trebuie să fie făcute cadou în noaptea de Moș Nicolae.

Ce poți face cadou de Moș Nicolae

Suficient cu interdicțiile! Iată care sunt darurile pe care le poți oferi liniștit de Moș Nicolae întrucât poartă noroc și au o semnificație pozitivă! Nucile și turta dulce reprezintă longevitatea și sunt niște cadouri potrivite. În plus, fructele, dulciurile și ovăzul, care reprezintă sporul în viață, sunt alegeri la fel de inspirate.

Oferirea cadoului perfect este un subiect delicat și riscăm să alegem un dar nepotrivit dacă nu ținem cont de câteva aspecte destul de simple. Este necesar să cunoaștem foarte bine preferințele celui căruia îi facem un dar. Dacă nu știm cu exactitate ce și-ar dori, atunci ar fi bine să nu achiziționăm: parfumuri, haine, bijuterii, un abonament la sala de fitness sau un animal de companie.

Rugăciune către Sfântul Nicolae

O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică.

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini