Redactia.ro
Home » Monden » „Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază!” Cum le-a răspuns Marina Voica celor care au spus că este prea slabă

„Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază!” Cum le-a răspuns Marina Voica celor care au spus că este prea slabă

„Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază!” Cum le-a răspuns Marina Voica celor care au spus că este prea slabă

Iată cum le-a răspuns Marina Voica celor care au spus că este prea slabă!

Cum le-a răspuns Marina Voica celor care au spus că este prea slabă

Marina Voica a ajuns la frumoasă vârstă de 87 de ani și este un exemplu viu al faptului că vârsta nu este un impediment pentru a menține o condiție fizică exemplară. Recent, artista a devenit subiect de discuție în media, în urma declarațiilor sale privind greutatea sa redusă. Cu toate acestea, Marina a ales să răspundă elegant și ferm criticilor, exprimându-și satisfacția față de starea sa de sănătate și aspectul său remarcabil.

Cu o greutate de doar 39 de kilograme, Marina Voica a provocat diverse reacții și opinii, dar ea a ales să ignore comentariile negative și să se concentreze pe bunăstarea sa. Aceasta a explicat că se simte bine în propria piele și că aspectul său atrage invidia multor femei.

Artista susține că se bucură în continuare de viață și că practică activități fizice regulate, precum ridicarea greutăților și caratul cu roaba. Faptul că încă mai cântă live la 87 de ani și că este celebrată pe scenă o face să se simtă mândră și să respingă ideea că ar fi fragilă sau prea slabă.

„Ce s-a tot mirat lumea că, la 87 de ani, ai mei, mai cânt live? N-am 100 de ani, iertați-mă, mai pot! Eu cânt cu mare ușurință, așa am cântat toată viața. Lumea a fost surprinsă, cu toții m-au sărbătorit pe scenă, sunt o legendă vie, sunt bine, stați liniștiți! Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază. Măsor 1, 59 m, am avut 1, 62 m, dar, am mai scăzut, odată cu trecerea timpului, și găsesc greu haine, mărimea S, cât port eu.

Și am 39 de kilograme, nu 37, Doamne ferește! Am o greutate normală, ce atât mă tot îngroapă unii și tot zic că de-abia am putut ține în mâini Trofeul Mamaia! Cei care tot zic că sunt doar piele și os știu, oare, că eu conduc și acum o mașină sport, care e foarte greu de condus? Sunt o fire sportivă, am făcut sport toată viața, am făcut gimnastică în tinerețe.

În plus, muncesc în Breaza, unde stau. Am o curte mare, ridic, car cu roaba!”, a declarat Marina Voica pentru Playtech.ro.

Marina Voica: „Îmi antrenez picioarele”

Marina Voica a dezvăluit și secretul menținerii stării sale de sănătate și formei fizice remarcabile. Ea efectuează zilnic genuflexiuni pentru a-și antrena picioarele, începând cu un număr mic și crescând treptat. Această rutină de exerciții fizice, împreună cu o dietă echilibrată și un stil de viață activ, contribuie la menținerea vitalității și energiei sale.

„Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravene, să nu cad pe stradă.

De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi. Am făcut gimnastică, fac exerciții fizice, mănânc puțin. Dar, ca să vă spun sincer, totul e doar o chestie ce ține de genetică. Eu semăn cu mama, care era slabă, o superbitate de femeie. Și tata era slăbuț. Pe ei îi moștenesc”, a spus artista pentru Impact.

Marina Voica este un exemplu de voință și dedicare față de sănătate, inspirând cu grația și vitalitatea ei atât generațiile mai tinere, cât și pe cele mai în vârstă. Cu o carieră impresionantă și o atitudine pozitivă, artista demonstrează că pasiunea pentru viață și activitatea fizică pot fi secretele unei bătrâneți active și pline de bucurii.

Sursa foto: kfetele.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini