Redactia.ro
Home » Știri » Numele lui Dan Bordeianu, din nou pe buzele Adelei Popescu. Vedeta a fost constrânsă de situație

Numele lui Dan Bordeianu, din nou pe buzele Adelei Popescu. Vedeta a fost constrânsă de situație

Numele lui Dan Bordeianu, din nou pe buzele Adelei Popescu. Vedeta a fost constrânsă de situație

Adela Popescu l-a menționat pe fostul ei iubit, Dan Bordeianu, într-o emisiune TV, acolo unde a mers împreună cu Cabral. Iată în ce context, actrița și prezentatoarea TV i-a pomenit numele lui Dan Bordeianu.

Numele lui Dan Bordeianu, din nou pe buzele Adelei Popescu. Vedeta a fost constrânsă de situație

Adela Popescu și Cabral Ibracka au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au dat testul întrebărilor „picante”. La un moment dat, Adela Popescu a fost întrebată ceva, dar nu a citit cu voce tare întrebarea primită, moment în care a spus doar numele fostului iubit, Dan Bordeianu. Ea a oftat prelung, a tras aer în piept și a dat ochii peste cap înainte să îi pronunțe numele.

„Fii atent aici răspuns, Cabral”, a spus Măruță.â

„Dan Bordeianu”, a spus Adela Popescu.

„O citim p-asta!”, a spus Măruță.

Cabral, cel care a însoțit-o pe Adela Popescu în emisiune, a citit și el întrebarea în gând și a avut o reacție care a stârnit și mai multă curiozitate.

„Ooo! Da, lasă-mă că mor. Nu mai pot, nu mai pot…”, a spus Cabral după ce a văzut întrebarea primită de actrița și prezentatoarea.

„Deci Dan Bordeianu este răspunsul Adelei Popescu, întrebarea, din păcate, s-a rupt!”.

Adela Popescu și Cabral Ibacka vor prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu și Cabral Ibacka vor face echipă în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în Republica Dominicană. Show-ul TV va fi în curând la Pro TV.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție”.

„Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu pentru revista VIVA!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro