Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al cântăreței Bibi. Ce planuri are vedeta de când s-a despărțit de Antonio Pican

Numele real al cântăreței Bibi. Ce planuri are vedeta de când s-a despărțit de Antonio Pican

Sursa foto: Spynews.ro

Bibi este o îndrăgită vloggeriță și cântăreață de muzică pop-dance și reggaeton din România. Aceasta a cucerit suflete a sute de adolescenți și copii cu piesele ei energice, dar și voia bună pe care o emană. Întrebarea de pe buzele multor fani de-ai vedetei este ,,care este numele ei real?”. Iată răspunsul!

Ce nume are Bibi în buletin

Bibi a adunat un număr extraordinar de urmăritori pe rețelele de socializare de 1,1 milioane de urmăritori ( pe contul personal de Instagram). Astfel, Bibi este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe și  vloggerițe din țara noastră.

Vedeta are 20 de ani, iar numele său real este Bianca Mihaela Lixandru.

Bibi, planuri după despărțirea de Antonio Pican

Bibi a mărturisit ce planuri de viitor are, odată cu despărțirea de Antonio Pican. Ea a menționat că îi este extrem de recunoscătoare mamei ei pentru susținere.

Cântăreața spune că nu are destul timp pentru a se focusa pe starea ei emoțională, deoarece se concentreze pe proiectele pe care le are.

„Fac atâtea lucruri și aș mai cere un pic de timp, nici eu nu știu cum de fac atâtea. Parcă mi-aș dori un pic mai mult timp. Mi se pare că am atât de multe de făcut, mă descurc și asta datorită faptului că o am pe mami lângă mine, care reușește să-mi organizeze programul. Dacă n-ar fi fost ea nu știu ce făceam. Eu sunt artist cu capul în nori. Nu mai e timp, deși mă trezesc devreme, parcă clipesc și vine seara. Timp pentru mine, recunosc că în ultima perioadă nu am mai avut, recunosc, m-am concentrat pe proiectele mele. pe cariera mea. Așa mi-am și dorit să fie. A fost o perioadă în care simțeam că, dacă nu mă contrentrez pe cariera mea, o să o iau razna. O să vină momentul să mă concentrez și pe mine după ce voi termina proiectele mele”, a mărturisit Bibi, pentru cei de la Click.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: