Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Carmen de la Sălciua. Toată lumea îi ascultă muzica, dar puțini știu cum o cheamă

Numele real al lui Carmen de la Sălciua. Toată lumea îi ascultă muzica, dar puțini știu cum o cheamă

GALERIE FOTO (2) Numele real al lui Carmen de la Sălciua. Toată lumea îi ascultă muzica, dar puțini știu cum o cheamă

Numele real al lui Carmen de la Sălciua. Toată lumea îi ascultă muzica, dar puțini știu cum o cheamă. De curând, artista a postat o poză din curtea casei în care a copilărit.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai ascultate artiste din România. Nu de puține ori, cântăreața a fost nr. 1 în trends pe youtube. Versurile melodiilor sale au ajuns cu ușurință la inima românilor. Carmen a fost invitată de foarte multe ori să cânte peste graniță. Carmen Maria Racolța, pe numele său real, s-a născut în satul Sălciua de Jos în apropierea orașului Câmpeni din județul Alba. De mică și-a dorit să facă muzică. Și a ajuns acolo unde și-a propus. Asta prin multă muncă.

Numele real al lui Carmen de la Sălciua. Toată lumea îi ascultă muzica, dar puțini știu cum o cheamă

Carmen a avut ocazia să colaboreze și cu Nicolae Guță. De atunci fanii au îndrăgit-o și au ajutat-o să ajungă cine este astăzi. Pe vremea aceea, Carmen de la Sălciua nu apelase încă la bisturiu. Dar, pe parcurs s-a transformat în această bombă sexy.

Artista nu a uitat de unde a plecat și se întoarce cu drag acasă. Bruneta a postat o poză sugestivă pe constul său de facebook în care își exprimă sentimentele sincere despre locul în care a copilărit.

”In zilele ploioase de toamna și atunci când îmi permite timpul ma întorc cu drag aici …
Viața simpla e atât de frumoasa ❤️”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, mai îndrăgostiți ca niciodată

Cei doi artiști și-au reluat legătura amoroasă după un an în care au încercat să meargă pe drumuri separate. Se pare că dragostea adevărată mereu învinge. Așa a fost și în cazul lor. Cei doi și-au făcut noua relație publică chiar de ziua artistului. Când, Carmen de la Sălciua a mers să îl surprindă pe artist la o petrecere unde era invitat să cânte. Așa că artista a ieșit dintr-o cutie imensă, iar toată lumea le-a aplaudat sărutul. Cei doi au lansat și o nouă melodie împreună care se numește ”Hai să nu ne rătăcim”. Un titlu sugestiv poveștii lor de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: