Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Florin Salam. Câți bani ia manelistul pe o singură nuntă anul acesta

Numele real al lui Florin Salam. Câți bani ia manelistul pe o singură nuntă anul acesta

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Toți românii îl cunosc, îi ascultă melodiile, iar piesele sale sunt mereu în trending pe Youtube. Artistul se bucură de o mare faimă atât în țară, cât și în străinătate, visul multora fiind ca manelistul să le cânte la nuntă sau botezuri. Totuși, voi știați cum îl cheamă, de fapt, pe Florin Salam?

Florin Salam, regele manelelor în România

În restaurante, cluburi sau la festivaluri, piesele lui Florin Salam fac senzație. Toți românii îl știu drept „regele manelelor în România”. Astfel, mulți se întreabă care este tariful lui Salam la o nuntă în 2022.

Cât cere Florin Salam pentru a cânta la o nuntă

Florin Salam cere prețuri diferite în funcție de evenimentele la care cântă. Sumele cerute de Florin Salam încep de la 5000 de euro și pot ajunge la 10.000 de euro. Acestea sunt fără a pune la socoteală dedicațiile. Dacă petrecăreții se simt bine și aruncă bani lăutarilor, artistul și trupa lui ar putea pleca și cu 20.000 de euro de la nuntă, scrie Cancan. Interpretul cântă pe bani și la înmormântări. Prețurile depind de orele petrecute și dedicații.

Care e numele real al lui Florin Salam

Numele real al lui Florin Salam este Florin Stoian.
„Florin Salam a fost Fermecătorul întâi, îl chema Florin Stoian, dar toată lumea ştia că e nepotul lui Salam”, a spus Dan Bursuc despre numele lui Florin Salam.
„Pe noi ne cheamă Stoian de fapt, şi pe Florin la fel. Suntem lăutari din tată-n fiu! Părinţii, bunicii şi străbunicii mei au fost lăutari. Si tatăl lui Florin a cântat. Băieţii mei cântă, nepoţii mici şi ei. Trebuie să ducem moştenirea mai departe să nu facem familia de râs!”, a spus Nicu Salam, unchiul lui Florin Salam, potrivit publika.md.

Florin Salam: „Prinsesem gustul banilor parfumați”

Pasiunea lui Florin Salam pentru muzică a luat naștere de la o vârstă fragedă. În timpul școlii, acesta petrecea mult timp cu lăutarii, dar mergea la ore doar de frica mamei.
„Nu-mi ardea de școală, dar mă duceam să nu mă bată mama! Mă împrietenisem cu lăutarii din Berceni, mă țineam după ei. Am ajuns cântăreț prin chin, nedormire, am plâns mult. Mă duceam cu tata la nunți și mă băga și pe mine să cânt, să fac un ban, luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu, că muncea. Prinsesem gustul banilor parfumați, ce să mă mai duc la școală? Am făcut și năzdrăvănii, jucam barbut pe surprize (n.r. – de la guma de mestecat). Le câștigam și le vindeam la ăia mai bogați. Și-mi luam blugi și pulovere turcești.”, a mărturisit Salam în podcastul lui Damian Drăghici.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: