Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Jo. În ce serial a apărut iubita cântăreață

Numele real al lui Jo. În ce serial a apărut iubita cântăreață

GALERIE FOTO (2) Numele real al lui Jo. Carieră de succes în muzică, dar și în filme
JO este una dintre cele mai apreciate voci din România. Ea reușește mereu să ajungă la inimile fanilor prin piesele sale. Sigur ați auzit de cele mai bune hituri ale artistei: „Mă mai ia” (alături de Juno), „Vocea ta”, „Dorul”, „Ploaie de vară”, „Ziua lu’ Ioana”, prima ei piesă trap, și „Fără tine”. Deși mulți o iubesc, puțini știu care e numele real al artistei.

JO, carieră de succes în muzică, dar și în filme

JO și-a obișnuit fanii să treacă fanii prin toate stările emoționale. Puțini știu însă că artista s-a lansat și în actorie. Sezonul doi al serialului Profu’ a adus un personaj neașteptat: Jo. Aceasta a dat viaţă personajului Rebecca.

Care e numele real al lui JO

Ioana Bianca Anuţa este numele real al artistei. Jo a devenit cunoscută pentru participarea la emisiunea „X Factor”, unde a ieșit pe locul 2. JO s-a născut în Slatina, la 29 august 1994, orașul în care a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”.
La vârsta de 13 ani a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiază actoria, secția teatru, la Universitatea „Hyperion” din București. Începuturile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X-plod, la vremea aceea singura trupă de rock formată din copii. Timp de aproximativ 3 ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participând la numeroase concursuri muzicale.

JO își ține fanii la curent cu fiecare detaliu din viața ei

Cu 386.000 de urmăritori pe Instagram, JOA își ține mereu la curent fanii cu ceea ce face. În ultima sa vacanță, artista a fost plecată în Zanzibar. Cântăreața s-a lăsat fotografiată fără sutien și a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook, dar și pe Instagram.
sursa foto: Facebook

JO și-a acoperit sânii cu nuci de cocos

Totuși, Ioana a avut grijă să-și acopere cu grijă sânii cu două nuci de cocos, pentru a nu lăsa la vedere mai mult decât ar trebui. Frumoasa cântăreață este mereu prezentă pe rețelele de socializare și împărtășește totul cu urmăritorii săi. De aceea, persoanele o susțin și o încurajează în tot ceea ce face. Artista le-a mărturisit una dintre cele mai intime dorințe ale sale.

Când vrea JO să devină mămică

JO a fost întrebată pe Instagram dacă își dorește copii, cântăreața Jo a declarat că da, doar că nu acum. Aceasta a spus că își dorește foarte mult, însă nu în viitorul apropiat.
„Da, îmi doresc foarte mult un copil, dar nu acum, nici la anul, nici peste doi, nici peste trei, nici peste patru, mai târziu …”, a mărturisit Ioana Anuța pe Instagram.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: