Redactia.ro

Nuntă la Insula Iubirii! Geanina și Costas s-au împăcat după emisiune

GALERIE FOTO (6) Nuntă la Insula Iubirii! Geanina și Costas s-au împăcat după emisiune

Geanina de la ”Insula Iubirii” a trecut printr-o trasformare radicală după finalizarea filmărilor! Și-a mărit buzele, bustul, și-a pus extensii și parcă a prins mai multă încredere în ea. Se pare, însă, că nu doar acest aspect din viața ei s-a schimbat. Pe degetul brunei a apărut și inelul care care visa înainte de competiție.

Nuntă la ”Insula Iubirii”! Geanina și Costas s-au împăcat după emisiune

În timpul competiției, pe Insula Iubirii s-au legat idile. Cei doi participanți au căzut în ispită. Costas vedea un viitor alături de ispita Nicoleta după ce show-ul se finaliza. Geanina, deși destul de timidă, a făcut pași mici spre ispita Andi până când acesta a reușit să-i stârnească cu adevărat dorința.
Dragostea dintre Geanina și Costas pare a fi destul de mare, ținând cont de faptul că cei doi au trecut peste episoadele de infidelitate pe care le cunoaște toată lumea.
Astfel, au decis să-și unească destinele, în secret!
Chiar dacă nu există o informație oficială în acest sens, noi am observat detaliul care a dat-o de gol!

 Geanina și Costas s-au împăcat după emisiune
 Geanina și Costas s-au împăcat după emisiune

Avem dovada!

Pe lângă aceste fotografii, Geanina a ținut să atragă atenția tuturor că este o femeie măritată! Alături de o fotografie în care apare în brațele lui Costas, bruneta a adăugat în limba engleză cuvintele magice: ”Soțul meu” !

Cu toate că există aceste semne care ne duc cu gândul la o nuntă între cei doi, încă nu am văzut pozele cu Geanina îmbrăcată în rochia de mireasă. Nici nu există poze cu Geanina și Costas împreună. Acest lucru ne poate da de înțeles că relația celor doi merge în continuare așa cum o știm de la televizor. www.redactia.ro a aflat din surse sigure că cei doi sunt acum împreună și au trecut destul de greu peste discuțiile de după emisiune.

Loading...