Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă mare în lumea mondenă! S-a aflat când se căsătorește Ilona Brezoianu și ce rol va avea Florin Ristei

Nuntă mare în lumea mondenă! S-a aflat când se căsătorește Ilona Brezoianu și ce rol va avea Florin Ristei

GALERIE FOTO (3) Ilona Brezoianu. Sursă foto: Instagram

Ilona Brezoianu, cunoscuta actriță de 33 de ani, a făcut marele anunț: se căsătorește! Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că ea și iubitul ei, Andrei, au depus deja actele la Starea Civilă, pregătindu-se intens pentru ziua cea mare. Nunta este programată pentru data de 20 iulie, iar detaliile dezvăluite de Ilona au stârnit entuziasmul fanilor și colegilor din industrie.

Ilona Brezoianu a ales să împărtășească vestea cu urmăritorii săi de pe Instagram, postând o fotografie în care apare alături de Andrei, iubitul ei. Pe fundalul imaginii a pus celebra melodie „Love and Marriage” a lui Frank Sinatra, subliniind astfel momentul emoționant. „Am depus actele”, a scris actrița în descrierea fotografiei, lăsându-și fanii să se bucure de vestea bună.

Ilona Brezoianu se căsătorește

Pe lângă anunțul oficial, Ilona Brezoianu a mai postat o fotografie în care ține un pahar de vin spumant, alături de mesajul „wedding planning” (n.r. planuri de nuntă). Actrița și Andrei au început deja să pună la punct toate detaliile necesare pentru ziua cea mare, care va avea loc pe 20 iulie.

Ilona și Andrei sunt împreună din 2023, însă actrița a preferat să păstreze discreția în privința vieții personale. Într-un interviu recent, Ilona a mărturisit că Andrei nu este actor, ci antrenor de schi, dar acest aspect nu a fost un impediment în relația lor. „El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă”, a dezvăluit actrița despre cum l-a cunoscut pe viitorul ei soț.

Invitată la podcastul „La Țocii” alături de colegul ei Florin Ristei, Ilona Brezoianu a oferit mai multe detalii despre relația cu Andrei și despre planurile lor de viitor.

„E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona.

Ilona Brezoianu se căsătorește. Sursă foto: Instagram
Ilona Brezoianu se căsătorește. Sursă foto: Instagram

Florin Ristei va cânta la nuntă

Florin Ristei, colegul Ilonei de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, a promis că va cânta la nunta acesteia. Artistul și-a rezervat deja data de 20 iulie în calendar, asigurându-se că va fi prezent la evenimentul special.

Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exclamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a declarat Florin Ristei.

Nunta Ilonei Brezoianu și a lui Andrei este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea mondenă românească în această vară. Cu o poveste de dragoste de invidiat și o relație bazată pe încredere și respect, cei doi își vor uni destinele pe 20 iulie, în fața celor dragi. Fanii Ilonei și ai lui Andrei așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va arăta ziua cea mare și le urează celor doi multe momente fericite împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: