Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă surpriză în showbizul românesc! Alex Bogdan s-a căsătorit în mare secret | FOTO

Nuntă surpriză în showbizul românesc! Alex Bogdan s-a căsătorit în mare secret | FOTO

GALERIE FOTO (9)

Într-o lume a showbiz-ului unde fiecare mișcare este de obicei documentată și analizată, actorul Alex Bogdan și iubita sa de lungă durată, actrița Cătălina Mihai, au reușit să surprindă pe toată lumea. Cuplul a ales să-și unească destinele într-o ceremonie intimă, ferită de ochii publicului, pe data de 19 iunie 2024.

Cu o relație ce a durat patru ani, plină de iubire și momente memorabile, Alex și Cătălina au decis să facă pasul cel mare într-un mod neconvențional pentru lumea strălucitoare din care fac parte. Miercuri, într-o zi aparent obișnuită, cei doi și-au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, departe de camerele de luat vederi și de presa de scandal.

Alex Bogdan s-a căsătorit în mare secret

Un detaliu interesant al acestei nunți este alegerea nașilor. Cuplul a fost însoțit în această zi importantă de Dorel din „Las Fierbinți” și soția sa, două figuri bine-cunoscute și îndrăgite de publicul român. Alegerea lor ca nași subliniază conexiunile profunde din industria divertismentului românesc și prieteniile care transcende ecranele.

Conform imaginilor postate pe rețelele de socializare de către Cătălina, ceremonia a fost una simplă, dar extrem de emoționantă. Cuplul a optat pentru o celebrare autentică, în care bucuria și fericirea lor să fie în centrul atenției, departe de fastul obișnuit al evenimentelor din showbiz.

Cu umorul său caracteristic, Alex nu a putut să nu adauge o notă personală momentului, chiar și pe rețelele sociale. Prin repostarea imaginilor de la eveniment, el a adăugat mesajul „Am păcălit-o!”, o glumă care, fără îndoială, a adus zâmbete pe buzele celor care îl cunosc și îl apreciază.

 

Cătălina a fost mai emoționată ca niciodată

Relația dintre Alex și Cătălina a fost una deschisă și plină de afecțiune. Alex a vorbit adesea despre cum Cătălina i-a schimbat viața, redându-i bucuria de a trăi și capacitatea de a iubi din nou. După un deceniu de singurătate și lupta cu dependența de jocurile de noroc, Alex a găsit în Cătălina nu doar o parteneră, ci și o salvare.

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, căsătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce făceam io când am împlinit 27. 🤍

(Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni.

Tot anu’ ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit.)

Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”, a fost mesajul postat de actriță pe rețelele de socializare.

Cătălina Mihai nu este doar soția lui Alex Bogdan, ci și o actriță de talent. Recunoscută pentru rolul său din filmul „Heidi”, unde a jucat alături de mari nume precum Gheorghe Visu, Cătălina a câștigat premiul Gopo la categoria „Tânără Speranță”. Talentul și dedicația ei pentru arta actoricească sunt bine cunoscute și apreciate în industria cinematografică românească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: