Redactia.ro
Home » Știri » Nunta verii în lumea mondenă. În mai puțin de 24 de ore, Anda Adam se pregătește să facă pasul cel mare

Nunta verii în lumea mondenă. În mai puțin de 24 de ore, Anda Adam se pregătește să facă pasul cel mare

Anda Adam se pregătește de nuntă.

Mai sunt doar câteva ore până când Anda Adam și Yosif Mohaci își vor uni destinele. Evenimentul mult așteptat va avea loc sâmbăta aceasta, și promite să fie unul spectaculos. Cuplul, foarte îndrăgit de publicul român, a investit multă energie și resurse pentru a se asigura că ziua lor specială va fi perfectă.

Specialiști din industrie au depus eforturi considerabile pentru a transforma acest eveniment într-unul memorabil, de la decorurile impresionante până la locația deosebită și artiștii de top care vor întreține atmosfera.

Anda Adam și Yosif Mohaci formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste minunată și sunt mai fericiți ca niciodată. În mai puțin de 24 de ore, ei își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu și vor găzdui petrecerea de nuntă mult visată. Evenimentul se anunță a fi cu totul deosebit, iar artista și partenerul ei au beneficiat de sprijinul unor specialiști din domeniu pentru a se asigura că totul va fi perfect.

Organizatoarea evenimentului a mărturisit că întotdeauna apar imprevizibilități, iar tensiunea este o componentă inevitabilă în astfel de ocazii. Cu toate acestea, nunta promite să fie spectaculoasă, având un concept inspirat din cultura libaneză. Vor fi respectate tradițiile noastre, iar invitații vor avea parte de un spectacol autentic.

„Întotdeauna apare câte ceva, inevitabil, nu ai cum, când lucrezi în organizarea de evenimente, dar acesta este rolul nostru, să vedem ce apare, ca să descâlcim. Nu se poate fără un pic de tensiune. Va fi o nuntă mai pe stil libanez, evident adaptat la tradițiile și cultura noastră. Stilul libanez întotdeauna impune, este glamouros, este bogăție, sunt foarte multe surprize, absolut totul este pe picior mare, cu mai multe variații. Decorul este spectaculos, cu mai multe tipuri de setup-uri”, a dezvăluit organizatoarea nunții Andei Adam, conform spynews.ro.

Artiști de top pe scena nuntii

Anda Adam a dezvăluit că la nunta ei vor cânta artiști de top! Tzancă Uraganu, Mr Juve și Florin Salam se numără printre cei care vor asigura spectacolul. În plus, pregătește și alte surprize pentru invitați, promițând o petrecere de neuitat!

„Primul care va deschide seara va fi Tzancă Uraganu, care, de fapt, trebuia să ne fie și naș. Dar, având în vedere că sunt în doliu din cauza decesului nepotului lor, nu ne mai pot onora, din păcate, cu acest lucru. Ne-am dorit foarte tare ca măcar să fie alături de noi printr-un concert. Tzancă va fi cel care va deschide nunta, începând cu ora 10, după care vor urma mulți ani artiști, Oana Radu, Mr. Juve, mai spre dimineață Florin Salam”, a dezvăluit Anda Adam, la Star Matinal.

Artista și-a pierdut inelul de logodnă

Anda Adam a trecut prin momente de panică recent, când era pe punctul de a-și pierde inelul de logodnă. Incidentul s-a petrecut în timp ce se afla într-un mall din Cluj. Vedeta a probat mai multe haine în magazine și apoi a mers să ia masa la un restaurant. Acolo a realizat că bijuteria lipsea. Îngrozită, Anda s-a întors în mall pentru a căuta inelul primit de la Yosif Mohaci.

După ce își pierduse aproape orice speranță, un șofer s-a apropiat de ea și i-a returnat bijuteria extrem de valoroasă.

„E foarte scump deja (n.r. inelul). Ideea e că l-am pierdut. Am pierdut inelul de logodnă(…) Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj. Eram în Cluj, am fost la magazin, m-am fâțâit eu tot mallul, plec de acolo, plec să luam masa cu finii. Când ajung să mă spăl pe mâini, mi s-a părut că e mâna cam goală și că nu mai am inelul.

Am derulat filmul și mi-am dat seama că am pierdut inelul. Probasem niște haine, am fugit la mall și am zis că atunci când am probat, nu am simțit când s-a agățat inelul, l-am tras și nu mi-am dat seama. Începuse și o ploaie torențială. Soțul spune:

„Lasă, unde să te duci să cauți inelul?”. I-am zis că: „Glumești, eu mă duc să-l caut, aveam un nod în gât”, a povestit artista, în cadrul unei emisiuni TV.

Evenimentul mult așteptat al Andei Adam și al lui Yosif Mohaci va fi cu siguranță unul de neuitat. Cu toate detaliile bine puse la punct și cu sprijinul unor profesioniști de top, nunta lor va fi o celebrare a iubirii și a bucuriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: