Redactia.ro
Home » Știri » Nuti, fosta bona a Anamariei Prodan, a luat o decizie radicală! Ce va face femeia în continuare

Nuti, fosta bona a Anamariei Prodan, a luat o decizie radicală! Ce va face femeia în continuare

GALERIE FOTO (10) Nuti, fosta bona a Anamariei Prodan, a luat o decizie radicală! Ce va face femeia în continuare

Nuti, fosta bona a Anamariei Prodan, a luat o decizie radicală! Mulți ani femeia a stat lângă vedetă și a ajutat-o de fiecare dată când avea nevoie. 

Nuti, fosta bona a Anamariei Prodan, a luat o decizie radicală! Ce va face femeia în continuare

În urmă cu mai mulți ani, un post de televiziune din România difuza un reality show unde protagoniștii erau Anamaria Prodan și familia sa. Atunci a devenit cunoscută și Nuti, bona impresarei, care avea grijă atunci de Bebeto, dar și de casă. Mulți ani femeia a stat lângă vedetă și a ajutat-o de fiecare dată când avea nevoie. Ea s-a mutat la un moment dat în Emiratele Arabe Unite alături de familia Reghecamf.

De cațiva ani, Elena Fulgeanu, bona Anamariei Prodan a disparut din fotografiile familiei Reghecamf, mai ales ca Bebeto nu mai avea nevoie de bonă. Multă lumea s-a întrebat ce s-a întamplat cu ea, dar iată că a venit și răspunsul. Nuti a luat decizia să plece în străinatate alături de iubitul ei, Victor, cel care îi era șofer Anamariei Prodan.

Victor, iubitul lui Nuţi, era non-stop cu Anamaria Prodan mergând cu ea în orice loc din Capitală şi nu numai. La fel ca şi partenera sa, Victor era plătit regeşte de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, neavând niciun motiv să se plângă, pentru că fiica Ionelei Prodan nu se amesteca în niciun fel în viaţa lui personală.

Chiar dacă totul mergea foarte bine între ei, oamenii au început să-și pună întrebări atunci când au observat că la un moment dat, Nuți a dispărut din lumina reflectoarelor. Mulți au crezut că a fost dată afară din cauza unul scandl creat între cele două, însă nu e deloc așa. Conform unor surse apropiate familiei, fosta angajată a vedetei s-a mutat din România împreună cu iubitul el, Victor, scrie playtech.ro.Dar acum, cei doi sunt foarte apropiați de cuplul Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Ce făcea Reghe în timp ce Anamaria Prodan anunța că l-a iertat

Ce făcea Reghe în timp ce Anamaria Prodan anunța că l-a iertat. Impresara a făcut lumină în legătură cu noile zvonuri care au apărut în presă. Anamaria Prodan a declarat că și-a iertat soțul pentru că a înșelat-o ,precizand că îl așteaptă să se întoarcă la familia lui. De asemenea, impresara a declarat că va fi alături de soțul ei indiferent de alegerile pe care le va face pe viitor. În acest timp, Reghe surprindea pe toată lumea.

După ani de zile în care a preferat să nu se implice în mediul online, Reghecampf și-a făcut cont oficial de Instagram. În urmă cu o lună, antrenorul și-a făcut cont pe rețelele de socializare, iar acum este urmărit de peste 10 mii de oameni. Laurențiu Reghecampf a postat numeroase imagini alături de copiii săi, dar și împreună cu colegii de breaslă. Mai mult, în timp ce Anamaria Prodan declara că și-a iertat partenerul, acesta se afla la grătar alături de mai mulți fotbaliști. Acum Reghecampf poate să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Pentru a le mulțumi, antrenorul a postat o imagine pe Instagram în care le este recunoscut fanilor pentru că sunt alături de el.”Împreună am depășit borna de 10.000 de urmăritori. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe noul său cont din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: