Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O bătrână a devenit virală pe Internet. Femeia a crezut că a cumpărat globuri pentru brad, dar acasă a avut parte de un șoc

O bătrână a devenit virală pe Internet. Femeia a crezut că a cumpărat globuri pentru brad, dar acasă a avut parte de un șoc

GALERIE FOTO (5) O bătrână a devenit virală pe Internet.

O bătrână a devenit virală pe Internet. O femeie în vârstă de 74 de ani a trăit momente de neuitat. În pragul sărbătorilor de iarnă a mers la magazin pentru a cumpăra globuri pentru brad. Când a ajuns acasă și-a dat seama că, de fapt, nu cumpărase globuri. Ce a descoperit bătrâna?

O bătrână a devenit virală pe Internet. Femeia a crezut că a cumpărat globuri pentru brad, dar acasă a avut parte de un șoc

O bătrână a devenit virală pe Internet. O femeie din Irlanda a devenit virală pe Internet. Nepoata sa, Alex Bermingham le-a povestit internauților pățania femeii. Bătrâna a mers la magazin pentru a cumpăra globuri pentru brad, dar a ajuns acasă cu alte produse. Bătrânica a cumpărat un săculeț în interiorul căruia păreau a fi globuri, dar s-au dovedit a fi chiloți. Alex a mers la bunica sa pentru a o ajuta să-și împodobească bradul, dar când a deschis săculețul cu „noile globuri”, cele două au rămas șocate.

Din exterior, globuțelele păreau a fi exact ceea ce femeia căuta, mov, cu sclipici. În realitatea, femeia achiziționase perechi de chiloți tanga împachetate festiv în globuri transparente pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Alex a povestit pe Twitter întreaga situație, iar internauții s-au amuzat copios. „Bunica mea de 74 de ani a cumparat globuri de Craciun dintr-un magazin, despre care tocmai am observat, dupa ce i-am decorat bradul ca sunt, fara cunostinta ei in momentul cumpararii, de fapt, chiloti tanga lavanda cu sclipici. Va urez tuturor un Craciun pervers in acest an.” a scris nepoata femeii, in postarea de pe Twitter.

De asemenea, reacția bătrânei a fost și amuzantă, după ce a aflat că a cumpărat chiloți în loc de globuri. „Barbatul din magazin o fi crezut ca sunt foarte perversa, doar am cumparat sase [n.r. globuri],” a fost răspunsul femeii.

Surpriza pe care o familie din Australia nu o va uita niciodată

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate de oameni, în special de copii. Crăciunul este momentul în care majoritatea familiilor se adună la masă și petrec momente de neuitat împreună. Ce-i drept, unii au avut parteși de momente surprinzătoare în această zi de sărbătoare.

O familie din Australia a avut parte de surpriză de proporții chiar în ziua de Crăciun. Un koala aventuros a intrat în casă și s-a cuibărit în pomul gestiv. Animalul a fost mutat într-o locație mai potrivită cu ajutorul unei organizații de salvare a urșilor koala. Fiica familiei McCormick a lăsat ușa deschisă, iar micuțul koala s-a făcut confortabil în bradul de Crăciun al familiei.

Un koala in brad
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: