Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână care locuia într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte. Ce a făcut cu banii

O bătrână care locuia într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte. Ce a făcut cu banii

GALERIE FOTO (4)

O bătrână care locuia într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte. Bătrâna a cheltuit banii într-un mod halucinant. 

 

Ce a făcut cu banii

Marja Zlatic este o femeie din Serbia, carea  trăit toată viața într-o colibă sărăcăcioasă din munți. Însă, într-o bună zi s-a trezit milionară, iar modul în care a cheltuit banii a făcut-o celebră. Bătrâna, în vârstă de 86 de ani atunci când a primit averea, o sumă mare de bani moștenită după moartea soțului său, a ales să nu păstreze suma. Suma lăsatăd e soul ei, atunci când acesta a murit, este una imensă: 700.000 de dolari.

Marja nu a păstrat banii pentru ea, ci i-a dat pe toți comunității care avusese grijă de ea până la acel moment, după cum a mărturisit femeia pentru BBC.

,,Nu am nevoie de acești bani. Pentru mine e suficient să am pâine, apă și lemne să mă pot încălzi. Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”, declara atunci bătrâna.

Soțul bătrânei, Momcilo, a lucrat ca tâmplar într-o fabrică. Bătrâna a povestit că ea și soțul său s-au mutat împreună în Australia în anul 1956, însă numai după 18 luni ea s-a întors în Serbia pentru a avea grijă de mama ei, care era grav bolnavă. Însă, de atunci Marja nu s-a mai întors niciodată la soțul ei și au pierdut, astfel, legătura. În toată acea perioadă, soțul ei se îmbogățise și a decis să îi lase  și ei o parte din averea realizată în Australia.

,,Momcilo îmi scria  ocazional. Și da, îmi mai trimitea bani’, a spus bătrâna, care nu obișnuia să vorbească des cu reporterii, de teamă că vor încerca să îi fure averea lăsată de soț.

Femeia a fost obișnuită cu un trai modest, cu o pensie de 100 de dolari. Femeia era mereu ajutată de vecinii din sat care treceau mereu să o ajute și care o îndrăgeau, acesta fiind și motivul principal pentru care femeia a decis să dea banii moșteniți sătenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: