Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână dintr-un azil a murit după ce angajații i-au dat să bea detergent de vase în loc de suc. Cum s-a întâmplat

O bătrână dintr-un azil a murit după ce angajații i-au dat să bea detergent de vase în loc de suc. Cum s-a întâmplat

GALERIE FOTO (3) O bătrână dintr-un azil a murit după ce angajații i-au dat să bea detergent de vase în loc de suc. Cum s-a întâmplat

O bătrână dintr-un azil din California a murit după ce angajații i-au dat să bea detergent de vase în loc de suc. Iată care sunt primele ipoteze și cum s-ar fi produs tragedia, de fapt.

O bătrână dintr-un azil a murit după ce angajații i-au dat să bea detergent de vase în loc de suc. Cum s-a întâmplat

Bătrâna era internată într-un spital de azil de bătrâni din San Mateo, California, suferea de demență și nu era capabilă să se hrănească singură. O chema Gertrude Elizabeth Murison Maxwell, avea opt copii și nu mai puțin de 20 de nepoți, care suferă acum în urma pierderii ei.

Se pare că angajații i-au servit acesteia lichid de spălat vase în loc de suc, au anunțat reprezentații azilului, conform New York Post. Lichidul nepotabil ar fi fost confundat cu sucul de struguri. Când bătrâna a fost dusă la spital, avea „bășici severe la nivelul gurii, gâtului și esofagului”, a spus fiica acesteia presei.

„Mulți oameni, cum era și mama mea, au nevoie să le ții o cană la gură și să le-o servești”, a declarat Cutchin, fiica femeii, pentru KRON-TV.

„Este posibil să fi fost o greșeală”, a declarat o sursă implicată în anchetă, pentru filiala locală a NBC. „Cineva a crezut că a luat și a turnat în pahare suc de struguri, dar era un fel de lichid de curățare”.

După acest incident, victima a fost dusă imediat la spital. Starea ei nu era deloc bună și, din păcate, a decedat.

Foto: KRON-TV

Între timp, rămâne de văzut ce s-a întâmplat exact acolo. Angajații implicați au acum contractul de muncă suspendat în timp ce azilul face o investigație internă, dar cooperează și cu polițiștii, a precizat unitatea. Alți trei bătrâni care au servit din același lichid dăunător sănătății au fost și ei transportați de urgență la spital, iar medicii încearcă să le salveze viața.

Foto: captură Google Maps / The Atria Park Senior Living Facility – San Mateo, California
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: