Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână n-a mai așteptat pensia și și-a scos capra la vânzare. Femeia avea de gând s-o dea pe un bitcoin: „Vreau să fac o combinație”

O bătrână n-a mai așteptat pensia și și-a scos capra la vânzare. Femeia avea de gând s-o dea pe un bitcoin: „Vreau să fac o combinație”

Capră scoasă la vânzare pe bitcoin de o pensionară din Focşani. Bătrâna i-a lăsat mască pe toți atunci când a spus cum vrea să vândă animalul: „Vreau să fac o combinaţie. Dacă nu, îl sun pe Elon Musk”.

O bătrână n-a mai așteptat pensia și și-a scos capra la vânzare

O pensionară din Focşani i-a lăsat pe toți fără cuvinte, după ce și-a făcut apariția în oraș, în fața unui bancomat, cu capra ei. Femeia era sută la sută decisă să nu mai aştepte ajutoarele de la stat și să vândă capra. Așa s-a lansat în afaceri, pe cont propriu. Bătrâna a încercat să negocieze cu mai multe persoane, prețul animalului pe care voia să-l vândă. Femeia a fost filmată de cineva, care a dat imaginile presei locale. Totul s-a întâmplat în timp ce aceasta încerca să negocieze cu niște persoane. Bătrâna voia un bitcoin pe animal, căci după cum spune chiar ea, capra ei valorează foarte mult.

 „Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valorează cam 100 de milioane (n.r. lei vechi). Dacă nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin”, spune pensionara unui tânăr.

Internauții s-au amuzat copios

Internauții s-au amuzat copios atunci când au văzut imaginile cu bătrână, dar mai ales când au auzit replicile acesteia. Se pare că nu a fost pentru prima dată când femeia s-a plimbat cu animalul prin oraș.

De vreo 3 zile circulă cu capra ei prin centrul orașului. Își spune numele și de unde este și profilul de Facebook. Nu este glumă”, spune cineva

Asta a luat-o cu capra prin oraș înainte de sărbători, mâine poimâine auzi că vin la bancomat și cu ursul”, spune cineva.

„A auzit câți bani îi da guvernul în 2023”, mai spune un internaut.

Da,domne’, DA!”, aprobă o altă persoană.

 

Sursa – Monitorul de Vrancea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini