Redactia.ro
Home » Monden » O bunică activă! Cum a fost fotografiată Maria Băsescu la cei 69 de ani?

O bunică activă! Cum a fost fotografiată Maria Băsescu la cei 69 de ani?

Maria Băsescu cu nepoții

Maria Băsescu, fosta primă doamnă, s-a bucurat de prezența celor patru nepoței pe care îi are și a ieșit la o plimbare la Muzeul Satului. Deși are 69 de ani, soția fostului președinte al României este o bunicuță plină de viață care se distrează la maxim cu familia ei. 

Maria Băsescu are o energie de invidiat și cu greu i-ai da 69 de ani

Vârsta este doar un număr, iar Maria Băsescu arată acest lucru cu fiecare ocazie. Recent, aceasta a ieșit la o plimbare cu toți cei patru nepoței ai ei, alături de fiicele sale Elena și Ioana Băsescu. S-a îmbrăcat lejer, având o pereche de blugi și o bluză comodă care să-i permite să se miște în voie, iar accesoriul principal a fost zâmbetul care a fost alimentat de buna dispoziția nepoților.

Pregătiți pentru o zi plină de voi bună, Maria Băsescu împreună cu familia ei au profitat de ultimele zile calde din această toamnă și a făcut o vizită la Muzeul Satului, plimbndu-se cu cei mici în aer liber și având nenumărate ședineție foto, scrie click.ro.

Soții Băsescu pun mare preț pe familie

Traian și Maria Băsescu au o relație foarte apropiată cu nepoțeii lor. Cu fiecare eveniment ei se întâlnesc pentru a petrece timp împreună și încearcă să-și facă timp chiar dacă toți sunt ocupați. Anul acesta a fost prima dată când nu s-au văzut de Paște din cauza restricțiilor impuse de autorități, însă imediat cum lucrurile s-au relaxat bunicii au mers să-și vadă nepoțeii, pe Sofia Anais, Traian Jr. și Anastasia, copiii Elenei Băsescu și pe Radu, fiul Ioanei Băsescu.

Fostul președinte și soția lui și-au luat în serios rolul de bunici și le fac toate poftele nepoțeilor. Sunt cool și știu să se distreze, astfel că nu ratează niciodată o ocazie în care pot avea aventuri alături de cei mici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: