Redactia.ro
Home » Știri » O bunicuță de 93 de ani a cerut să fie arestată. Dorința i s-a îndeplinit!

O bunicuță de 93 de ani a cerut să fie arestată. Dorința i s-a îndeplinit!

GALERIE FOTO (3)

Josie Birds, o bunicuță în vârstă de 93 de ani a vrut să știe cum e să fii de partea „băieților răi” și să trăiască experiența arestării. Această curiozitate s-a aflat pe lista ei de dorințe.

O bunicuță de 93 de ani a cerut să fie arestată

Josie Birds, în vârstă de 93 de ani, din Manchester, Marea Britanie, a dus întotdeauna o viață foarte îngrijită. Curioasă să afle cum e să nu fii mereu în rând cu lumea bună, ea s-a lăsat încătușată pentru a trăi experiența. Femeia a fost dusă la secția de poliție pentru a fi interogată.
Josie Birds se luptă cu probleme de sănătate și, pentru că a dus întotdeauna o viață cuminte și-a dorit ceva emoții și senzații la bătrânețe.

Zis și făcut! Scena de teatru a început:

Doi ofițeri au abordat-o pe femeia care are șase fiice, 20 de nepoți, 28 de strănepoți și doi stră-strănepoți. Potrivit agenților, Birds „jefuise un supermarket din lanțul Co-op”.

„Eu nu-mi fac cumpărăturile la Co-op”, a răspuns bunica în jocul de rol, potrivit theguardian.com. 

Răspunsul ei nu i-a putut convinge pe polițiști, iar femeia a fost încătușată și transferată cu o combină la secția de poliție. Ofițerii au refuzat să o arunce pe Birds în închisoare, asta ar fi mers prea departe pentru ei, dar i-au predat un interogatoriu strict înainte de a-i oferi doamnei ceai și prăjituri.

Nepoata lui Josie Birds le-a mulțumit autorităților pentru implicare

Pam Smith, nepoata femeii, a anunțat arestarea bunicii sale pe Twitter.

„Un mare mulțumesc poliției din Great Manchester pentru că a arestat-o astăzi pe bunica mea Josie Birds. Ea are 93 de ani și se luptă cu probleme de sănătate și a vrut să fie arestată înainte de a fi prea târziu. Ea are o inimă de aur și chiar s-a bucurat astăzi. Vă mulțumesc că i-ați îndeplinit dorința”, a scris Smith.

Locuitorii din cartier au ieșit cu toții afară cu telefoanele lor pentru a face fotografii cu bunica ei fiind condusă de doi polițiști, continuă Smith pe Twitter. Bunica ei a fost foarte fericită toată ziua.

Un purtător de cuvânt al poliției a comentat pe Twitter că a fost încântat că Birds a avut parte de „experiența totală” și a anunțat că mulțumirile lui Smith vor fi transferate agenților.

Totodată, Inspectorul Denise Pye de la divizia City of Manchester a declarat, conform sursei citate:

„Concentrarea PCSO-urilor noastre este puternic condusă de comunitatea noastră și de modul în care îi putem sprijini… Cu această ocazie și pentru o scurtă perioadă de timp, am reușit să îndeplinim dorințele unei doamne în vârstă și dă-i o zi de amintit.

Putem asigura restul comunității că, în timp ce se întâmpla acest lucru, ofițerii din întreaga zonă își continuau îndatoririle pentru a se asigura că această scurtă vizită nu a avut niciun impact asupra zonei mai extinse”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: