Redactia.ro
Home » Știri » O căruță a fost spulberată de o mașină, în Pătulele, Mehedinți. În urma coliziunii o femeie a murit și alte patru victime sunt grav rănite VIDEO

O căruță a fost spulberată de o mașină, în Pătulele, Mehedinți. În urma coliziunii o femeie a murit și alte patru victime sunt grav rănite VIDEO

GALERIE FOTO (5)

O căruță a fost spulberată de o mașină, în Pătulele, Mehedinți. În urma tragicului accident, o femeie a murit, iar alte patru victime au fost transportate de urgență la spital cu politraumatisme. Iată toate detaliile!

O căruță a fost spulberată de o mașină, în Pătulele, Mehedinți

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DJ 564, în satul mehedințean Viașu, din comuna Pătulele, între un autoturism și o căruță trasă de un tractor.

La volanul tractorului, se afla un bătrân, iar în căruța atașată se aflau fiica, ginerele, cele două nurori și cuscra bărbatului. Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viașu, în aceeași direcție cu un tractor, ce trăgea o căruță, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și astfel a avut loc tragicul accident. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii efectuează în continuare cercetări, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

„Cu puțin timp în urmă, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe raza localității Viașu din comuna Pătulele. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor, la fața locului, au fost direcționate și patru ambulanțe SAJ. În accident au fost implicate două vehicule: un autoturism și un utilaj agricol ce tracta un atelaj”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

„S-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viașu, în aceeași direcție cu un tractor, ce trăgea o căruță, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu căruța. 
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Sursa foto: Actual Mehedinți

În urma coliziunii o femeie a murit și alte patru victime sunt grav rănite

În urma coliziunii o femeie de aproximativ 52 de ani a fost declarată decedată de către echipajul SAJ, după 45 de minute în care medicii de pe ambulanță au aplicat manevre de resuscitare.Ceilalți membrii ai familiei au fost transportate de urgență la spital cu politraumatisme.

Sursa foto: Actual Mehedinți

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: