Redactia.ro
Home » Știri » O copilă a fost lăsată singură în mașină de părinții ocupați cu pariurile sportive. Trecătorii sunt revoltați: „Vino că îți plânge fetița” VIDEO

O copilă a fost lăsată singură în mașină de părinții ocupați cu pariurile sportive. Trecătorii sunt revoltați: „Vino că îți plânge fetița” VIDEO

O copilă a fost lăsată singură în mașină de părinții ocupați cu pariurile sportive. Trecătorii sunt revoltați: „Vino că îți plânge fetița"

O copilă a fost lăsată singură în mașină de părinți, într-o parcare din Potigrafu. Martorii sunt revoltați: „Vino că îți plânge fetița”

O copilă a fost lăsată singură în mașină de părinți, într-o parcare din Potigrafu

O fetiță a fost lăsată singură în mașină, în comuna Potigrafu din județul Prahova.Aceasta a atras atenția trecătorilor care au sărit imediat să-i tragă la răspundere pe părinți prin intermediul platformei de Facebook.

„Dacă ești pe grup, vino că îți plânge fetița”, este mesajul care însoțește filmarea postată pe InfoTrafic Prahova.

Conform Ziare.com, un martor explică că a zărit-o pe fetiță alături de ambii părinți, iar la scurt timp au lăsat-o singură în mașină, în parcare, pentru că au avut treabă și nu oriunde, ci la un centru pentru pariuri din apropiere.

„Eram cu gardianul de la Mega Image din Potigrafu și tot de noi se luaseră, că ce facem lângă mașina lor. Era și tatăl fetiței, și mama. Ieșeau de la pariuri”, scrie un martor, conform sursei menționate.

Ce spune Poliția din Prahova despre copilul abandonat în mașină

Iată ce spun autoritățile despre fapta părinților!

„În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează un copil care se află singur într-o mașină în parcarea unui supermarket din comuna Potigrafu, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele semnalate în spațiul public, astfel că polițiștii Secției de poliție rurală Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu, deplasându-se în comuna Potigrafu, la sediul societății comerciale în cauză.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00 un agent de pază al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că într-un autoturism aflat în parcarea special amenajată, se află un copil singur.

Prin urmare, agentul de pază a verificat aspectele sesizate, iar la scurt timp la autoturismul în cauză au revenit părinții copilului care s-au urcat lângă acesta, ulterior părăsind parcarea supermarket-ului.

În urma celor constatate, polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: