Redactia.ro
Home » Știri » O copilă de 16 ani din Harghita și-a dat în judecată părinții pentru că nu-i acceptă iubitul. Minora cere să fie scoasă de sub tutela lor

O copilă de 16 ani din Harghita și-a dat în judecată părinții pentru că nu-i acceptă iubitul. Minora cere să fie scoasă de sub tutela lor

Câinele, încredințat într-un proces de partaj similar cu cel al copiilor. Premieră juridică în România

O copilă de 16 ani din Harghita și-a dat în judecată părinții pentru că nu-i acceptă iubitul. Minora cere să fie scoasă de sub tutela lor. Iată detaliile!

O copilă de 16 ani din Harghita și-a dat în judecată părinții pentru că nu-i acceptă iubitul

O fată de doar 16 ani din Harghita s-a prezentat în fața judecătorilor pentru a le cere să fie scoasă de sub tutela părinților ei. Copila îi acuză că sunt agresivi şi vor să o mărite cu o altă persoană, deşi ea are un iubit cu care vrea să-și continue povestea de iubire.

Aceasta susține că „atât părinţii, cât şi fraţii săi sunt agresivi și a fost bătută de aceştia de mai multe ori, chiar din copilărie”. potrivit Antena3 CNN.

Astfel, tânăra solicită „recunoașterea anticipată a capacității sale de exercițiu şi cere să fie scoasă de sub tutela părinților, motivând că relaţia cu familia ei s-a înrăutățit”.

Totodată, micuța le-a mărturisit judecătorilor că nu mai poate suporta acțiunile părinților, deoarece „au şi intenția să o mărite cu o altă persoană cu care ea nu este de acord”, în ideea în care ea are deja un iubit. În ciuda condițiilor bune pe care le au părinții iubitului ei, părinții sunt împotriva relației cu respectivul băiat și chiar o obligă să muncească, fiindu-i interzis să părăsească domiciliul.

Privind perspectiva părinților, plâgerea fetei nu reflectă realitatea, în spatele petiției sale fiind un alt motiv”, notează adevărul.ro

Aceștia au patru copii, dintre care doi sunt deja majori

Ce au decis judecătorii

Judecătorii au ajuns la concluzia că demersul fetei are un singur scop, de a fi împreună cu iubitul ei.

„Aceste motive expuse de reclamantă sunt considerate de instanţă ca fiind neîntemeiate şi nici nu i-ar proteja cel mai bine interesele minorei”, a decis judecătorul care le-a dat dreptate părinților.

Instanța i-a adus la cunoștință minorei că, deşi are 16 ani împliniți, are nevoie de ghidaj și susținere din partea părinților, deși nu sunt mereu de acord în anumite privințe.

 

Sursa foto: ziarulprofit.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: