Redactia.ro
Home » Știri » O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani! Ce mesaj sfâșietor a scris Deborah James

O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani! Ce mesaj sfâșietor a scris Deborah James

GALERIE FOTO (3)

O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani. În vârstă de doar 40 de ani, Deborah James, autoare, activistă și realizatoare a unui podcast la BBC, a transmis fanilor că nu mai are mult de trăit. De asemenea, aceasta a anunțat că a fost externată din spital și primește ultimele îngrijiri la domiciliu. 

O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani! Ce mesaj sfâșietor a scris Deborah James

Deborah James a vorbit despre cea mai dură veste din viața ei. Încă din 2016 a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiul IV. De data aceasta, prezentatoarea a aflat de la medici că trebuie să se pregătească pentru un ultim „rămas bun”.

Vedeta de la BBC a decis să fie mutată la domiciliu. Acolo va primi îngrijire paliativă și își va petrece ultimele momente din viață alături de rude și prieteni. Într-o postare sfâșietoare publicată pe Twitter și Instagram, Deborah James a scris că a venit momentul să publice mesajul pe care nu și-a dorit niciodată să-l scrie.

„Mesajul pe care nu am vrut să-l scriu niciodată. Am încercat totul, dar corpul meu pur și simplu nu mai răspunde. Îngrijirea mea activă s-a oprit și acum m-am întors acasă, cu familia mea incredibilă în jurul meu și cu grija tuturor pentru a se asigura că ultimele clipe de viață nu vor fi dureroase.

Nimeni nu știe cât timp mai am, dar nu pot să mai merg, dorm în majoritatea zilelor și majoritatea lucrurilor pe care le-am luat de la sine sunt acum vise apuse. Știu că nu am lăsat nici o piatră neîntoarsă. Dar chiar și cu toate medicamentele inovatoare pentru cancer din lume sau cu o nouă descoperire magică, corpul meu pur și simplu nu mai poate continua.

În acest moment, pentru mine, tot ce mai pot să fac este să iau fiecare zi ca atare, pas cu pas, și să fiu recunoscătoare pentru un alt răsărit. Întreaga mea familie este în jurul meu și vom trece împreună prin asta. Sunteți cu toții incredibili, vă mulțumesc că ați jucat un rol în călătoria mea. Fara regrete. Bucură-te de viață!”, a scris Deborah James, pe Instagram.

Deborah James, titlu de Damehood

Deborah James a primit titlul de Damehood după ce a strâns 3,6 milioane de lire sterline pentru cancerul intestinal, scrie Mirror. Fosta prezentatoare TV s-a implicat activ în ultimii ani în strângerea de fonduri pentru organizațiile caritabile ce susțin cercetarea în domeniul oncologic și suportul pacienților bolnavi: „Este sfâșietor să trec prin asta, dar sunt înconjurată de atât de multă iubire încât, dacă mă poate ajuta cu ceva, sper că o va face Bowelbabe Fund”, a mai scris Deborah James.

Ce au spus fanii vedetei

Un val de reacții s-a năpustit asupra postării fostei prezentatoare de la BBC. „Îți mulțumesc pentru că m-ai inspirat atât de mult și că m-ai învățat atât de multe. Ești minunată și nu te voi uita!”, a scris unul dintre admiratori. 

„Ai schimbat atât de multe vieți de oameni, ai răspândit atât de multă bucurie și bunătate. Vei avea un impact de durată”, i-a replicat și celebra autoare Katie Piper.

„Îți mulțumesc că ne-ai arătat tuturor cum să trăim viața. Pentru că ne-ai educat pe toți în modul în care doar o puteai face. Ești o mamă atât de frumoasă și copiii tăi vor avea acea putere și lumină cu care ai strălucit, de care ne vom aminti pentru totdeauna. Îmi va fi dor de tot ce ești.”

„Oh, Debs. Mi se rupe inima pentru tine și familia ta. Mi-aș dori să mai pot face sau spune ceva, dar te rog să știi că ai fost și vei continua să fii cea mai inspiratoare persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Îți trimitem fiecare fibră de dragoste.”, au fost doar câteva dintre zecile de mii de comentarii la postarea vedetei BBC, Deborah James.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: