Redactia.ro
Home » Știri » „O doare fix în…!”. Declaraţiile uluitoare ale soţiei şoferului din Prahova, acuzat de viol și care a comis un accident mortal

„O doare fix în…!”. Declaraţiile uluitoare ale soţiei şoferului din Prahova, acuzat de viol și care a comis un accident mortal

„O doare fix în...!”. Declaraţiile uluitoare ale soţiei şoferului din Prahova, acuzat de viol și care a comis un accident mortal

Soția șoferului acuzat de viol, care a comis un accident mortal în Prahova și care a murit la rândul său, a făcut declarații stupefiante. Iată detalii!

„O doare fix în…!”. Declaraţiile uluitoare ale soţiei şoferului din Prahova, acuzat de viol și care a comis un accident mortal

Zilele trecute, în Prahova, un bărbat de 43 de ani care era acuzat de viol a intrat cu mașina pe contrasens și a ucis un tânăr șofer, pierzându-și la rândul lui viața. Șoferul vinovat era acuzat că ar fi violat o fată în vârstă de 11 ani.

Acum, soția acestuia a făcut declarații uluitoare de-a dreptul. Femeia spune că fata, care avea 11 ani la data comiterii faptelor, ar fi fost de acord să întrețină relații sexuale cu soțul ei. Fetița, care are acum 13 ani, este nepoata bărbatului de 43 de ani, care a ucis un șofer de 23 de ani, intrând pe contrasens în timp ce poliția se afla pe urmele lui, potrivit Antena 3 CNN.

„A fost din greșeală, dom’le, n-ar fi făcut niciodată treaba asta. A fost alergat de poliție și a pierdut controlul mașinii”, susține soția bărbatului.

Femeia a fost întrebată și despre nepoata soțului său, a cărei mamă a depus plângere pentru viol.

„N-are nimic, o doare fix în pix. Ea o să-și refacă viața o să crească şi e treaba ei. Eu am rămas amărâtă, cu doi copii. A fost cu acordul ei, ceea ce a și recunoscut ulterior, la procuratură (…)”.

„Vii și îl cataloghezi pe toate bustierele (burtierele, n.r.) televiziunilor violator (pe soțul acuzat, n.r.) … Pai de ce, că a stat de bună voie. Păi dacă era violată, nu mai venea, nene, în casa mea. Păi, ea îşi făcea ghiozdanul şi era la ușă înainte ca cineva să-i zică să vină”, a mai spus soția șoferului acuzat de viol, potrivit Antena 3 CNN.

Sunt informații ale anchetatorilor care arată că bărbatul cercetat pentru viol intenționa să se sinucidă, de fapt. A luat cu el, însă, și viața șoferului de doar 23 de ani. Deși soția neagă că bărbatul ar fi provocat intenționat accidentul, procurorii dețin informații că cel acuzat le-ar fi spus rudelor că se va sinucide, cu puțin timp înainte de impactul mortal, a transmis sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: