Redactia.ro
Home » Știri » O familie întreagă a mâncat ciorbă cu pesticid și a ajuns de urgență la spital. Cum a fost posibil așa ceva

O familie întreagă a mâncat ciorbă cu pesticid și a ajuns de urgență la spital. Cum a fost posibil așa ceva

A adăugat o felie de măr în ciorba care fierbea pe aragaz și a descoperit un truc fabulos! Nu știa că doar gospodinele experimentate procedează așa 

O famile din Târgu Jiu a ajuns de urgență la spital după ce a consumat ciorbă preparată cu pesticid. Cum s-a ajuns într-o asmenea situație? Dintr-o greșeală care s-ar fi putut dovedi fatală.

O familie întreagă a mâncat ciorbă cu pesticid și a ajuns de urgență la spital

Trei copii și trei adulți au ajuns la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu, după ce au mâncat ciorbă preparată cu insecticid. Trei adulți și trei copii, dintre care doi bebeluși, cu vârste de 8 și 10 luni, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu. Conform declarațiilor oferite de către adulți, se pare că ei au consumat o mâncare care conținea un pesticid, preparată de o femeie în vârstă, membră a familiei.

Din neatenție, bătrâna ar fi confundat o sticlă cu apă cu cea în care amestecase diferite substanțe pentru a ucide dăunătorii din gospodărie. Așadar, ea nu a folosit apă pentru gătirea respectivului fel de mâncare, ci substanța pentru dăunători.

Familia a refuzat internarea pentru a fi supravegheată de medici

Adulții și-au dat seama ce au consumat, de fapt, abia după ce au terminat de mâncat, așadar nu au mai stat pe gânduri și s-au deplasat de urgență la spital, cu cei mici în brațe. Din fericire, analizele pe care le-au efectuat nu au indicat prezența substanțelor toxice care ar fi putut să le pună viața în pericol.

Medicii de la Spitalul din Târgu Jiu au luat legătura cu colegii lor de breaslă de la Spitalul Floreasca din Capitală și au primit sfatul de a-i ține sub supraveghere pe cei care au consumat ciorba cu pesticide, doar că membrii familiei au refuzat vehement internarea. Cel mai probabil substanțele toxice prezente în amestecul pentru dăunători s-a evaporat, în mare parte, la fierbere și astfel și-a pierdut din proprietăți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: