Redactia.ro
Home » Monden » O fană a criticat-o pe Ileana Sterp că bea alcool, deşi e însărcinată! Replica acidă pe care i-a dat-o sora lui Culiţă Sterp

O fană a criticat-o pe Ileana Sterp că bea alcool, deşi e însărcinată! Replica acidă pe care i-a dat-o sora lui Culiţă Sterp

GALERIE FOTO (2) ileana sterp

Ileana, sora lui Culiţă Sterp, este însărcinată a doua oară, aceasta urmând să nască anul viitor un băieţel. Vedeta se află încă în primul trimestru de sarcină şi se simte extraordinar, motiv pentru care nu renunţă la stilul de viaţă activ.

Ileana Sterp a consumat alcool la o ieșire cu prietenele ei

Recent, Ileana Sterp a luat masa la un restaurant din Bucureşti, împreună cu un grup de prieteni. Astmosfera era foarte relaxată, s-a vorbit, s-a râs, s-a mâncat bine, s-a băut alcool.

Printre altele, Ileana a fost servită și ea cu un pahar de vin, deși poartă în pântece un copil. Aceasta a băut un strop din licoarea de culoarea mierii, declarând că este foarte bună. Evident, momentul în care a degustat vinul a fost filmat de o prietenă, iar imaginile postate apoi pe Insta Story.

Evident, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Însărcinată și bei alcool?”, a întrebat-o un urmăritor de pe Instagram. Ileana i-a răspuns în stilul ei caracteristic, direct.

Cum se apără Ileana după ce a fost „luată la rost”?

„M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar. Nu văd să fi făcut ceva greșit. Vă prea fixați pe niște lucruri și faceți o tragedie din asta, părerea mea e că atâta timp cât nu faci exces din ceva, nu te afectează”, a replicat Ileana.

Vinul pe care l-a consumat aceasta este unul care are maximum 5% alcool, fiind aproape non-alcoolic. Sfaturile obișnuite ale medicilor variază de la interzicerea totală a alcoolului până la recomandarea unui consum moderat.

Problema legată de consumul de alcool în timpul sarcinii este că nu este dovedit că există o anumită cantitate de alcool care să fie sigură pentru copilul tău. De asemenea, cercetătorii nu cunosc pe deplin care sunt efectele potențiale ale consumului de alcool la un anumit moment în timpul sarcinii, astfel încât să afirme că există o perioadă sigură când ai putea să consumi alcool.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: