Redactia.ro
Home » Știri » O fată de 17 ani din Dâmbovița a murit când făcea duș! Detaliul care i-a alarmat pe părinții ei

O fată de 17 ani din Dâmbovița a murit când făcea duș! Detaliul care i-a alarmat pe părinții ei

O fată de 17 ani din Dâmbovița a murit când făcea duș! Detaliul care i-a alarmat pe părinții ei

O fată de doar 17 ani din Dâmbovița a murit în timp ce făcea duș! Iată detaliul care i-a alarmat pe părinții ei și ce se știe în momentul de față despre acest deces, care ridică numeroase semne de întrebare.

O fată de 17 ani din Dâmbovița a murit când făcea duș! Detaliul care i-a alarmat pe părinții ei

O întreagă familie plânge acum după ce fata a decedat într-un mod pe cât de subit, pe atât de banal. Adolescenta de 17 ani a murit azi în timp ce făcea duș. Ea era încă elevă la un liceu din Târgoviște și făcea naveta, locuind la 30 de kilometri distanță, potrivit Ziare.com.

De dimineață, copila a intrat în baie să se spele, însă un anume detaliu le-a dat de gândit părinților că ceva este în neregulă. Fata a stat mai mult decât de obicei, așa că părinții au început să se întrebe dacă nu cumva a pățit ceva. Au decis să intre după ea după mai multe încercări de a bate la ușă și după ce au strigat-o, cel mai probabil, timp în care nu au primit niciun răspuns. Într-adevăr, fetița lor era în cabina de duș, inconștientă.

Părinții au sunat la 112, speriați, iar cadrele medicale au încercat timp de 50 de minute să o resusciteze pe adolescentă, însă fără succes, drept urmare au declarat decesul, transmite ProTV. Moartea ei este suspectă, mai ales că nimeni nu o știa pe copilă cu vreo problemă de sănătate.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Trupul a fost preluat de serviciul de medicină legală pentru a stabili cauzele decesului. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai ieși la iveală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: