Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a avut parte de șocul vieții ei atunci când a cumpărat niște banali broccoli. Incredibil ce a putut găsi în interiorul lor

O femeie a avut parte de șocul vieții ei atunci când a cumpărat niște banali broccoli. Incredibil ce a putut găsi în interiorul lor

broccoli

O femeie din Scoția a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a cumpărat broccoli de la piață și a mers acasă pentru a-l curăța. Șocată de cele petrecute, ea a povestit totul pe rețelele de socializare, iar întâmplarea a fost distribuită masiv de către utilizatori. Ea a arătat tuturor ce se ascundea în interiorul broccoliului pe care îl cumpărase și pe care plănuia să-l mănânce.

Incredibil ce a descoperit o femeie atunci când a cumpărat broccoli de la piață

În momentul în care a scos din sacoșă bucățile de broccoli pentru a le spăla, femeia a descoperit zeci de insecte care se plimbau nestingherite pe leguma respectivă. Ea i-a îndemnat pe internauți să verifice de două ori calitatea legumelor pe care le cumpără pentru a nu arunca banii pe fereastră și, mai important, să nu riște să se îmbolnăvească! Utilizatorii au reacționat rapid la postarea făcută de femeie și mulți dintre ei s-au declarat pur și simplu dezgustați.

@tovanordquist Don’t you ever just wanna 🤜🏼🦗😃#crunchy #fördig #snällakompåforyou ♬ Crunch – PussTenshi

„Am mâncat literalmente broccoli la prânz astăzi” / „Mi-am spus că pot să mă mai uit la încă cinci videouri pe TikTok înainte de a mă trezi să pregătesc cina pe care plănuiam să o mănânc cu o garnitură de broccoli Și acesta a fost al cincilea video” / „Aș mâncat deja jumătate dintre ele înainte de a observa”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

Cea mai toxică legumă pentru organism

Țelina contribuie la scăderea tensiunii arteriale și este eficientă în detoxifierea organismului. Conform cercetătorilor din Japonia, Rusia și China, țelina poate regla și disfuncțiile hormonale și preveni anumite boli precum psoriazisul și dermatozele alergice.

Cu toate acestea, țelina trebuie consumată cu precauție. Semințele ei nu pot fi cosumate imediat după ce au fost recoltate, fiind necesară o atentă prelucrare a acestora. Mai mult decât atât, dacă ați utilizat uleiul de țelină atunci este indicat să evitați expunerea la soare pentru că acesta conține betacaroten, ingredient care duce la creșterea fotosensibilității.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini