Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a crezut că a găsit un pui de pisică și l-a luat acasă, apoi a aflat că e cu totul și cu totul altceva

O femeie a crezut că a găsit un pui de pisică și l-a luat acasă, apoi a aflat că e cu totul și cu totul altceva

O femeie a crezut că a găsit un pui de pisică, l-a luat acasă, apoi a aflat că e cu totul și cu totul altceva

O femeie a crezut că a găsit un pui de pisică, l-a luat acasă ca să aibă grijă de el, apoi a aflat că e cu totul și cu totul altceva. Iată povestea pe care tânăra nu o va uita niciodată cu siguranță.

O femeie a crezut că a găsit un pui de pisică și l-a luat acasă, apoi a aflat că e cu totul și cu totul altceva

Tânăra și fratele ei, din Argentina, se plimbau pe stradă când au găsit, credeau ei, doi pui de pisică lăsați în voia sorții. N-au stat pe gânduri și i-au luat cu ei acasă, ca să aibă grijă de ei. Din păcate, un animăluț a decedat, așa că Florencia a mai rămas doar cu Tito.

Tânăra a avut grijă să nu-i lipsească absolut nimic lui Tito, care e fetiță și devenise foarte jucăușă după ce s-a înzdrăvenit. La un moment dat, însă, Florencia a decis să o ducă pe Tito la veterinar pentru un control de rutină.

Medicul s-a uitat la Tito, nu a știut exact ce este, așa că i-a dat stăpânei numărul de contact al unei rezervații locale. Și ce să vezi, așa urma să iasă la iveală adevărul.

Angajații rezervației au confirmat astfel că era vorba despre un jaguarundi, adică o felină de talie mică, subțire și agilă, înrudită cu puma, care arată mai degrabă cu o nevăstuică (e numită și felina-nevăstuică ) și care poate fi găsită în America de Sud și în sudul Americii de Nord. În general, lungimea nu este mai mare de 75 cm, iar greutatea ei nu depășește 10 kg.

Jaguarundi este un animal mai degraba diurn, spre deosebire de alte feline. Vânează cu precadere ziua, de la rozătoare la reptile, și chiar și animale de talie mai mare. În orice caz, dieta ei mai include și ierburi si o varietate de artropode, nefiind exclusiv carnivoră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: