Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a revenit la viață. Ce le-a spus medicilor după ce s-a trezit îți va da fiori

O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a revenit la viață. Ce le-a spus medicilor după ce s-a trezit îți va da fiori

femeie moarte clinica

Întâmplarea prin care a trecut o femeie din Statele Unite ale Americii ar putea să ofere fiori reci celor care sunt ușor impresionabili. Tina Hines a suferit un stop cardiac în anul 2018 și, timp de 27 de minute a fost moartă. Doar că, la un moment dat, a revenit la viață, iar mesajul pe care l-a scris imediat ce și-a revenit în simțire este unul uimitor.

Tina Hines a fost moartă 27 de minute apoi a revenit la viață

Tina Hines a suferit un stop cardiac în anul 2018. Soțul ei a chemat rapid salvarea, iar în drum spre spital Tina a fost resuscitată nu o dată, nu de două ori, ci de șase ori. Ajunsă la unitatea spitalicească, ea a fost intubată și, după 27 de minute în care a fost moartă, a revenit ca prin minune la viață și a cerut un pix. A scris pe o bucată de hârtie „e real”, un mesaj care i-a înspăimântat pe cei din familia sa.

Conform Tinei Hines, în cele 27 de minute a văzut tot felul de lumini colorate și vibrante, iar la un moment dat a putut distinge un chip despre care, susține ea, ar fi aparținut Domnului Nostru Iisus Hristos.

Cazul Tinei nu este unul singular, totuși. Deși majoritatea oamenilor nu-și amintesc nimic despre perioada în care au trecut în neființă temporar , în jur de 10 până la 20 la sută au un fel de episoade vizuale sau senzoriale în acel timp. Conform oamenilor de știință, un val de activitate în creier chiar înainte de moarte este mai mare decât în timpul stării de veghe! Ipoteza poate părea înfricoșătoare pentru mulți dintre noi.

Creierul continuă să funcționeze o scurtă perioadă după moarte

Conducătorul studiului, doctorul Jimo Borjigin, de la Universitatea din Michigan a oferit detalii despre concluziile la care a ajuns după ce a studiat activitatea cerebrală înregistrată înaintea morții a șoriceilor de laborator. Activitatea lor cerebrală a continuat să aibă loc într-un ritm alert chiar și la 30 de secunde după ce muriseră, în mod oficial.

„O mulțime de oameni au crezut că după moartea clinică creierul este inactiv sau hipoactiv, cu o activitate mai mică decât în starea de veghe, iar noi arătăm că nu este cu siguranță așa. Dacă este ceva, este mult mai activ în timpul procesului de moarte decât chiar și în starea de veghe„, a povestit acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini