Redactia.ro
Home » Știri » O  femeie a fost prinsă în timp ce ridica un colet cu peste 1 kilogram de bijuterii din aur, disimulate în produse electronice

O  femeie a fost prinsă în timp ce ridica un colet cu peste 1 kilogram de bijuterii din aur, disimulate în produse electronice

Poliţiştii din Buzău au confiscat peste un kilogram de bijuterii din aur, trimise de către o femeie din Spania prin curier. Cea care urma să ridice coletul a fost prinsă. Iată toate detaliile!

O  femeie a fost prinsă în timp ce ridica un colet cu peste 1 kilogram de bijuterii din aur

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reușit să intercepteze coletul trimis prin curierat din Spania, despre care aveau indicii că ar conţine bijuterii din metale preţioase, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Bijuteriile din aur erau disimulate în produse electronice și ascunse în interiorul carcasei, în încercarea de a păcăli controlul vamal.

Ce spun autoritățile

„Coletul era expediat pe ruta Spania-România de către o femeie în vârstă de 66 de ani, din Ialomiţa. Din cercetări a reieşit că bunurile expediate aveau ca destinatar o femeie în vârstă de 46 de ani, din Verneşti. Bijuteriile erau disimulate în produse electronice, fiind ascunse în interiorul carcasei, în vederea sustragerii de la controlul vamal.

Poliţiştii au descoperit peste 120 de articole (inele, brăţări, coliere, pandative, cercei), confecţionate din metal preţios, ce pare a fi aur, în greutate totală de 1.096 de grame”, se arată în comunicatul de presă.

Poliţiştii din Buzău au întocmit un dosar penal pe numele femeii şi continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: